GOLSÜZ BİTİRDİK 0-0

featured

GOLSÜZ BİTİRDİK 0-0

Spor Toto 3. Lige şampiyonluk parolası ile giren Sakaryaspor 2.çi Hazırlık kampı çalışmalarını yaptığı Termal Otel sahasında Tff 1. Ligin güçlü ekiplerinden Boluspor ile yaptığı ilk hazırlık karşılaşmasında golsüz berabere kaldı 0-0

İKİ YARIDA İKİ FARKLI  MÜCADELE

Bolu Bölgesi hakemlerinin yönettiği ilk hazırlık karşılaşmasını izlemek üzere Sakarya’dan çok sayıda seyirci geldi. Ayrıca

Sakaryaspor U-19 Takımı futbolcuları da Sakaryaspor’a destek vermek amacıyla Bolu’da oynanan ilk hazırlık maçında yerlerini aldılar.

Boluspor maçın ilk yarısında güçlü bir ikadro ile sahaya çıktı ve ikinci yarıda ise tamamen yedeklerden oluşan ikinci takımla çıkarken, buna karşılık Sakaryaspor da ilk yarıda tecrübeli oyuncuları sahaya sürerken ikinci yarıda daha genç bir kadro ile mücadele etti.

Maçın ilk yarısı ağır bir tempoda geçerken takımlar her iki kale önünde de tehlikeli pozisyonlar yaratamadılar. İkinci yarıda ise gençleşen Sakaryaspor daha mücadeleci ve hırslı bir oyun sergiledi.

Maçın en önemli iki pozisyonu ikinci yarıda yaşandı. Bunlardan birincisinde 70. Dakikada bir Boluspor atağında kaleci Hüseyin mükemmel bir kurtarışla topu kornere çelerken,

75. Dakikada oyuna ikinci yarıda giren Hacı Ömer kendi çabası ile girdiği bir pozisyonda çerçeveyi bulamadı. Sonuçta her iki takım da gol bulamadı ve maç ta başladığı gibi 0-0 Sona erdi.

Maç sonunda Sakaryaspor taraftarları takımlarını bulundukları yere çağırarak karşılıklı olarak tezahüratta bulundular.Sakaryaspor 2. Hazırlık maçını Perşembe günü karaçayır sahasında sahasında saat  18 00 Sancaktepe Belediyespor ile yapacak.

STAD: Bolu Termal Otel sahası

HAKEMLER : İbrahim Bulduk- Kadir Kantekin- Baran Turhan

SAKARYASPOR A.Ş : Ozan-( Hüseyin )  Fikret-  Hasan Erdi ) Ahmet- ( Canberk ) Burak- ( Emre ) Aytaç- ( Zafer ) Ceyhun- ( Hacı Ömer )  Özenç- ( Ufuk )  Serdar- Abdülkadir- Murat-( Furat )   Talha- ( Görkem )

TEKNİK DİREKTÖR : İsmail Cem Cambaz

BOLUSPOR -1: Soner-Özgür- Necati- Furkan- Fatih Nurullah- Yusuf Emre- Özgür- Andre Olarindo- Emre- Tunahan- Rydell Romano

BOLUSPOR-2 :  Melih- Fahri Eren- Lukas Erhan- Berkant- Cumali- Salim Mamadou- Said Can- Muhammed Enes- Ozan- İsmail- Moussa İssa- Berat- Emrullah- Kadir

TEKNİK DİREKTÖR : Fuat Çapa

GOL:YOK

boluspor ibrahim bulduk IMG_1486 IMG_1500 IMG_1508 IMG_1569 IMG_1573 IMG_1576 IMG_1606 IMG_1615 sakaryaspor (1) sakaryaspor (2) sakaryaspor (3) sakaryaspor (4) sakaryaspor (5) sakaryaspor (6) sakaryaspor (7)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!