GOL PERDESİNİ EMRE AÇTI, BATUHAN KAPADI

featured

GOL PERDESİNİ EMRE AÇTI, BATUHAN KAPADI

Ligin 5. Haftasında evinde Akyazı ekibini ağırlayan Geyvespor 2. Yarı attığı goller ile Akyazıakınspor’u 2-0 mağlup ederken, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Birinci Amatör Futbol ligi D grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Geyvespor ile Akyazıakınspor arasındaki maçın ilk yarısı kale önü zenginliği ile gol pozisyonu olmayınca  0-0 berabere sonuçlandı.

İkinci yarıya Emre ile Özkan’ı alarak oyuna başlayan Geyvespor, bu dakikalardan sonra Akyazıakınspor kalesinde etkili olmaya başladı.

Karşılaşmanın 73. Dakikasında günün yıldızı olan Batuhan, aldığı topla Akyazı ceza sahasında düşürülünce maçın orta hakemi Serkan Önsal penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı ikinci yarı oyuna giren Emre kalecinin sağından ağlarla buluşturarak Geyvespor’un ilk golünü kaydetti.1-0

Maçın uzatmalarında 90+3 de Geyvespor’lu Batuhan Akyazı ceza sahası içinde kendi kazandırdığı pozisyonu güzel golüyle süsleyerek maçın sonucunu belirledi.2-0

MAÇ SONU BÜYÜK SEVİNÇ

Geyvespor’un Akyazıakınspor’u 2-0 mağlup edip maç fazlasıyla liderliğe yükseldiği maç sonrası stad’ta büyük sevinç yaşandı. Yaptırdığı penaltı ve attığı golle günün yıldızı olan Batuhan sevincini maç sonrası seyircilerle birlikte yaşarken, gösterdiği üstün mücadelesiyle de takdir topladı.

Stad:Geyve Şehir Stadı

Hakemler:Serkan Önsal, İdris Çağatay, Mesut Kotan

Geyvespor: Coşkun, Aras, Yunus, Resul, Ahmet, Yasin, Batuhan, Beytullah (Emre), İsmail (Özkan), Emre Çetin (Taha Dere), Taha

Teknik direktör: Fikret Avcı

Akyazıakınspor:Eyüp, Onur, Sercan, Kerem, Serdar, Samet (Ertuğrul), Cengiz(Batuhan), Doğukan, Uğur, Ömer, Metehan (Emirhan)

Teknik Direktör:Ozan Pirinç

Galibiyet Yemeği Akif Yılmaz Tesislerinden

Ligin beşinci haftasında maç fazlasıyla liderliğe yükselen Geyvespor’a Akif Yılmaz tesisleri tarafından galibiyet yemeği verildi.

Geyvespor ligin 5.nci haftasında Akyazıakınspor’u Geyve’de ağırladı. Baştan sona üstün oynayan Geyvespor karşılaşmanın ikinci yarısındaattığı goller ile Akyazıakınspor’u 2-0 mağlup etti.

D-650 karayolu Alifuatpaşa mevkiinde bulunan Akif Yılmaz tesisleri Geyvespor’a jest yaparak galibiyet yemeği verdi.Tesis yetkilileri alınan galibiyetten ötürü futbolcuları kutladı.Futbolcuların bir hayli keyifli olduğu yemek yapılan hoş sohbetler ile son buldu.

Geyvespor Başkanı Erdinç Tuna, “Oynadığımız her maç sonrası güzide tesislerimizin yemek jestlerine bir yenisi daha eklendi. Maç sonrası Akif Yılmaz tesisleri takımıza jest yaparak yemek ikramında bulundu. Kendilerine şahsım ve Geyvespor camiası adına şükranlarımızı arz ediyorum” dedi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!