Göl evinde buluştular

featured

Göl evinde buluştular

 

Bir dönem Sakaryaspor formasıyla büyük başarılara imza atan sporcular ve başkanları Tuncer Tepe iş insanlarıyla birlikte Sapanca Göl evinde bir araya geldiler.  Yeşil-Siyahın efsane isimlerini Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen ağırladı. Daha çok sporun konuşulduğu buluşmada Sakarya ve Sapanca’yla birlikte Sakaryaspor ve Sapanca Gençlikspor ana gündem maddesi olarak masadaydı.

 

HARİKA BİR ORTAM VARDI

Ev sahipliğini Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’in yaptığı nezih ve muhteşem buluşmaya;  unutulmaz Başkan Tuncer Tepe, “Deli Nezihi” lakaplı Türk eski genç millî futbolcu, antrenör ve seksenli yılların efsane kadrolarında yer alan Nezihi Tosuncuk, Turgay Poyraz, “Kostik Mustafa” lakaplı Mustafa Özbey ve Sinan Panda’nın yanı sıra foto muhabiri Ömer Sarıca, Sakarya Ampute Takımının kalecisi Ömer Ali Aydın, S.M.F Başkanı Erdal erdem,  Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir , İş İnsanı Ayhan Şakir Albayraktaroğlu ve  iş insanı Muhammet Hayır katıldı. Harika bir ortamda eski anılarla birlikte güncel konularda ele alınırken vaktin nasıl geçtiği bile anlaşılmadan gece geç saatlere kadar süren birliktelik bir sonraki buluşma randevusu ile son buldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!