Gol düllosu Akyazı’nın 5-8

Gol düllosu Akyazı’nın 5-8

Süper Amatör A Grubu’nda orta sıraları ilgilendiren mücadelede Akova Barışspor, Hendek sahasında As Akyazıspor’u konuk etti. Tam 13 golün çıktığı gol düellosundan As Akyazıspor galip çıkan taraf oldu

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf As Akyazıspor oldu 2.dakikada gelişen atakta onur ayağından kazandığı gol ile 1-0 öne geçti. 23 dakikada ise Niyazi Polat’ın atığı gol ile As Akyazıspor skoru 2-0 Yaptı. Akova Barışspor 27.dakikada kazandığı penaltıyı Anılcan ile gole çevirdi ve durumu 2-1 yaptı. As Akyazıspor 43. dakikada Onur ile bir gol daha kazandı ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı. İkinci yarı adeta gol yağmuru vardı Tam 9 golün çıktığı devre sonunda As Akyazıspor Hendek deplasmanında 8-5’lik skorla galip ayrıldı ve haftayı 3 puan ile kapayan taraf oldu.

Akova Barışspor: 5     As Akyazıspor: 8

SAHA: Hendek Sentetik

HAKEMLER: Erkan Engin, Şair Bayhan Yeşil, Hakan Can Yılmaz

AKOVA BARIŞSPOR: Serdar, Yasin(Levent), Kadri, Emre(Talha), Cihan, Fırat, Cihan Ersoy, Murat, Oğuzhan, Anıkan, Savaş

ANTRENÖR: Ali Kemal Yener

AS AKYAZISPOR: Emre, Sedat, Faruk, Hasan, Tunahan, Mustafa(Muhammet), Berkay, Hasan Çakmak, Niyazi Polat, Cavit(Uğur), Onur

ANTRENÖR: Yakup Aynacı

GOLLER:Dk27 Dk 47 Murat Anılcan Dk73 Oğuzhan 78 Savaş 85 Kadir (Akova Barışspor) Dk2 -43 Onur, Dk 23-49-80 Niyazi Polat Dk 60 Uğur Dk 66 Berkay Dk 90 Hasan Çakmak (As Akyazıspor)

KIRMIZI KART: Hasan(As Akyazıspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!