Geyvespor’a Tatlı jesti

featured

 

Geyvespor’a Tatlı jesti

Geyvespor hafta sonu oynayacağı Pazarköyeğitimspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Geyve şehir stadında gece yapılan antrenman sonrası Geyvespor’lu futbolculara tatlı ikramı yapıldı.Osmanusta Pastanelerinde Geyvespor yönetim kurulu üresi Medeni Karabudak tarafından yapılan tatlı ikramı sonrası Geyvespor antrenörü Fikret Avcı ile futbolcular arasında keyifli sohbet yaşandı.

Geyvespor antrenörü Fikret Avcı; Pazarköy maçı öncesi antrenman yorgunluğumuzu Medeni Karabudak kardeşimin tatlı ikramıyla giderdik. Biz de iyi bir moral oldu. Gençlerimizle keyifli bir ortamda sohbet ettik. Kendisine teşekkür ediyorum, dedi.

Geyvesporlu gençlere tatlı ikramında bulunan Geyvespor yönetim kurulu üyesi Medeni Karabudak; İş yoğunluğumuzdan fırsat buldukça gençlerimizle birlikte olmaya çalışıyoruz. Geçen haftalarda çiğ köfte partisi yapmış idik. Bu maç öncesi tatlı ikramını düşündük. Bir hayli de güzel oldu. Gençlerimize bu haftaki maç içinde başarılar diliyorum dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!