GEYVESPOR, YUVALIDERE ENGELİNE TAKILDI.

GEYVESPOR, YUVALIDERE ENGELİNE TAKILDI.

Karasu Yuvalıdere’de oynanan ve D Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Geyvespor  ile grupta kalma mücadelesi veren Yuvalıderespor arasındaki maçta puanlar, karşılıklı atılan üçer gol ile paylaşıldı.

Geyvespor iyi başladığı maçta grupta kalma mücadelesi veren Yuvalıderespor ile 3-3 berabere kaldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Geyvespor 2. Dakikada golü buldu. Furkan’ın sağ taraftan plase pasını iyi takip eden Geyvespor’lu forvet oyuncusu Salih ayağının içi ile vurduğu topu ağlarla buluşturarak Geyvespor’un ilk golünü kaydetti.Maçın 10. Dakikasında Ev sahibi ekibin beraberlik golü Enes’in şık vuruşuyla geldi. 1-1

Geyvesporun yediği beraberlik golü sonrası toparlanamadığı dakikalarda Yuvalıderespor maçın 18. Dakikasında 2-1 öne geçti.Bu dakikada Geyvespor ceza sahası çizgisinde kazanılan serbest vuruş sonrası bir anda oluşan kargaşa sonrası pozisyonu iyi takip eden Yuvalıderespor’dan Sefa takımının galibiyet golünü kaydetti.2-1 Maçın ilk yarısı Yuvalıderespor’un 2-1 galibiyeti ile kapandı.

İkinci yarıya Taha’nın yerine Batuhan ile başlayan Geyvespor aradığı beraberlik golünü 55. Dakikada Salih’in kafa golü ile buldu. 2-2

Karşılıklı ataklar ile gelinen maçın son bölümü büyük mücadeleye sahne oldu. Karşılaşmanın 70. dakikasında Geyvespor’lu Gökhan ikinci Sarı Karttan Kırmızı Kart gördü. Yine aynı dakikalarda Karasu YUvalıderespor teknik direktörü Mazlum Orhan hakeme yaptığı itirazlardan dolayı maçın orta hakemi Arif Sucuoğlu tarafından oyun dışına alındı. Maçın 90+1. dakikasında Geyvespor defans oyuncusu İsmail ile golü bularak büyük sevinç yaşadı. Sevinci sadece 2 dakika süren Geyvespor 90+3 de Aras’ın eline topun çarpması ile kazanılan ve Sefa tarafından kullanılan penaltı golüne engel olmayınca karşılaşma karşılıklı atılan goller ile 3-3 beraber sonuçlandı.

STAD:Karasu Yuvalıdere

HAKEMLER: Arif Sucuoğlu, Erdem Deniz, Berkan Aykın

KARASUYUVALIDERESPOR:Melih, Gürah, Kerim, Sefa Meydan, Osman, İlker, Ekrem, Volkan,Enes, Yusuf, Sefa

TEKNİK DİREKTÖR: Mazlum Orhan

GEYVESPOR:Coşkun, Aras, Yusuf (Selçuk), Yasin, İsmail, Gökhan, Furkan, Taha (Batuhan), Salih, Emre Çetin, Emre Akdağ

TEKNİK DİREKTÖR:Cengiz Reis

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!