Geyvespor Sapanca’dan Eli Boş Yolladı

Geyvespor Sapanca’dan Eli Boş Yolladı

Sakarya Süper Amatör Lig A Grubunun iddialı iki ekibinin maçında Sapanca Gençlikspor, sahasında Geyvespor’u 1-0 mağlup etti.

Karşılaşma öncesi iki takım, bu hafta içerisinde Batman’da şehit düşen Mehmetçiklerimiz için saygı duruşunda bulundu.

Ligin 2. Haftasında temsilcimiz Geyvespor, Sapanca’da Sapanca Gençlikspor’a konuk oldu.Karşılaşmaya iyi başlayan Sapanca Gençlikspor 15. Dakikada İshak’ın attığı kafa golü ile 1-0 öne geçti.Maçın ilk yarısının kalan anları orta saha mücadelesi şeklinde geçince ilk yarı Sapanca ekibinin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında toparlanan ekibimiz gol atmakta muvaffak olamayınca maç Sapanca Gençlikspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.Geyvespor kalesinde birçok pozisyona giren ev sahibi Sapanca Gençlikspor , Geyvespor takımının kalecisi Onur’u bir türlü aşamadı.Geyvesporun maçını izlemek için Geyve’den gelen seyirciler maç boyunca tezahüratları ile takımlarını yalnız bırakmadı.

Karşılaşma sonunda ekibimiz iki maç sonunda 3 puanda kalırken Sapanca Gençlikspor puanını 6 ya çıkardı.

Geyvespor futbol takımına Sapanca dönüşü Recep Usta Geyve Boğazındaki Yeşil Vadi’de yemek ikramında bulundu.

STAT: Sapanca Atatürk

HAKEMLER: Ahmet Öztürk, Önder Demir, Enes Ayar

SAPANCA GENÇLİKSPOR: İlker, Abdullah, Eymen, Mesut, Yasin, Arda, Burak, Mehmet (Samed), Aykut, İshak ( Yusuf), Şenol (Ahmet)

ANTRENÖR: Hakan Dursun

GEYVESPOR: Onur, Erdem, Alper, Kemal, Cenk (Özcan), Uğur ( Gürkan), Berat, Batuhan, Tuncay (Ali), Burak, Sezer

ANTRENÖR: Murat Yıldırım

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!