Geyvespor Şampiyonluk yolunda doludizgin ilerliyor..

 

Geyvespor Şampiyonluk yolunda doludizgin ilerliyor..

Geyvespor şampiyonluk yolundaki zorlu engel Akyazı Pazarköy’ü Taha ve Furkan’ın attığı goller ile 2-0 mağlup etti.

Pazarköy Eğitimspor Başkanı Ahmet Akcan’ın babasının vefatı nedeniyle Geyve’ye gelemeyen Pazarköy egitimspora Geyvespor camiası jest yaparak maçı Arifiye Kalaycı sahasında oynadı. Karşılaşma öncesi TSK’nin Suriye Afrin’de yaptığı Zeytin Dalı Operasyonunda şehit düşen Mehmetçiklerimiz için saygı duruşunda bulunuldu.

Geyvespor’un şampiyonluk mücadelesi yaptığı D grubunda Pazarköy eğitimspor da play-offa kalma mücadelesi yapıyor.Maça temkinli başlayan her iki takımın yaptığı ataklar sonuç getirmeyince ilk yarı başladığı gibi golsüz sonuçlandı.

İkinci yarıya Geyvespor daha atak bir oyun ile başladı. Karşılaşmanın 66. Dakikasında Pazarköy ceza sahası çizgisinde kazanılan serbest vuruşu Geyvespor’lu Taha şık bir vuruşla baraj ve kalecinin altından ağlarla buluşturdu.1-0

Maçın son periyodunda beraberlik için bastıran Pazarköyeğitimspor, maçın 89. Dakikasında kontrataktan kalesinde 2. Golü gördü. Geyvespor’lu Gökhan orta sahada kazanılan topu şık bir pasla Furkan’ın önüne açtı. Salih’in akıllı bir hareketle ofsayt pozisyonunda olmasına rağmen hareketsiz kalmasını iyi değerlendiren Furkan şık bir vuruşla Geyvespor’un ikinci golünü kaydetti.

Geyvespor aldığı 2-0 lık galibiyet ile puanını 37 eye çıkardı.

Maçımız Geyvede kendi sahamızda olmasına rağmen, Pazarköysporun cenazesi olması ve Geyveye yetişemeyeceklerinden dolayı Geyvespor camiası olarak jest yaparak maçı Arifiye Kalaycı sahasında oynadık.

Bunu haberimizin arasında geçerse hem çok memnun oluruz, hemde son günlerde amatör sporda yaşanan olaylara karşı bir jest olmuş olur.

Teşekkürler kolay gelsin

 

STAD: Arifiye Kalaycı

HAKEMLER:Uğur Garan, Muhammed Kantaroğlu, Yücel Demir

GEYVESPOR: Coşkun, Yunus, Aras(Yakup), Serkan, İsmail, Gökhan, Furkan, Emre, Taha (Dursun), Salih, Selçuk

TEKNİK DİREKTÖR: Cengiz Reis

PAZARKÖY EĞİTİMSPOR: Muhammed, Hakan, Sergen, Tugay, Emin, Oğuzhan, Emre, Metin, Ali İhsan, Utku, Kadirhan

TEKNİK DİREKTÖR: Recai Yan

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!