GEYVESPOR LİDERE BOYUN EĞDİ…

featured

GEYVESPOR LİDERE BOYUN EĞDİ…

Geyvespor ligin 12. Haftasında Taraklı da oynadığı ve yan hakem kararlarının çok konuşulduğu maçta lider Sapancaspora 4-1 mağlup oldu.

Geyve stadının zemininin elverişsiz olmasından dolayı Taraklı Sentetik sahasında oynanan maçta Sapancaspor  karşılaşmanın 5. Dakikasında Kerim’in golü ile 1-0 öne geçti.Sapancaspor oyundaki ağırlığını hissettirdiği dakikalarda 23. Dakikada Arda’nın kafa golü ile 2-0 öne geçti.

Maçta atılan 1. Ve 2. gol sonrası Geyvespor futbolcu ve yönetiminin uzun süre yan hekem itirazları vardı.Ancak itirazlar herhangi bir şeyi değiştirmedi.İlk yarı Sapancaspor’un 2-0 lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıyada hızlı başlayan Sapancaspor maçın 55. Dakikasında Furkan ile durumu 3-0 a getirdi.Geyvesporun tek golü 62. dakikasında Çağrı ile geldi.İlerleyen dakikalarda Geyvespor’un atakları sonuçsuz kalınca, Sapancaspor hızlı çıkışıları ve yaptığı kontra ataklarla Geyvespor kalesinde etkili oldu. Geyvespor’da devre arası Adapazarıspor’dan alınan Enis ile A.Kirazcaspordan alınan Çağrı girdikleri maçın ikinci yarısında göz doldururken Sapancaspor maçın 80. Dakikasında Soner’in ayağından kaydettiği gol ile karşılaşmadan 4-1 galibiyetle ayrıldı.

SAHA:Taraklı

HAKEMLER: Suat Güz-Murat Taşçıkar-Cem Harman

GEYVESPOR:Onur Ahmet, Alper, Erdem, cenk, Ali, Berat, Uğur, Batuhan, Berk, Sezer, Kemal, Mertcan, Tuncay, Hasan Enis, Çağrı, Gürkan, Bahadır

ANT:Murat Yıldırım

SAPANCASPOR:İlker, İshak, Üsame, Abdülkerim, Kamil, Muhammed Ali, Burak, Arda, Furkan, İdris, Berat, Oğuzhan, Şenol, Fatih, Yusuf, Eymen, Ahmet, Mert

ANT:Hakan Dursun

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!