GEYVESPOR AVCIYLA DEVAM DEDİ

featured

Sakarya 1. Amatör liginde mücadele den Geyvespor Fikret Avcı ile anlaştı.

2017-2018 sezonunda 1. Amatör futbol liginde mücadele edecek olan Geyvespor, olağanüstü kongre ve görev bölümünün ardından antrenör arayışlarını da sonuçlandırdı.

Siyah beyazlı Geyvespor Kulübünün idari binasında bir araya gelen Kulüp Başkanı Erdinç Tuna ile yöneticiler Mehmet Çaylı, Metin Avcı ve Namık Cihan, Geyvespor alt yapısı ile A takımında büyük emeği olan Antrenör Fikret Avcı ile önümüzdeki sezon için resmi sözleşme imzaladı.

İmza töreninde konuşan Antrenör Fikret Avcı, Yeni bir oluşum ile yeni birlikteliğe imza atıyoruz.Geyvesporun yabancısı değilim. Bu takımın dört senedir alt yapısından, üst yapısına kadar her şeyi ile ilgilendik. Futbol sevdalısı yeni yönetim ile birlikte Geyvespor’u hak ettiği yere taşımak istiyoruz , dedi.

Geyvespor Başkanı Erdinç TUNA; Geyvespor’u bulunduğu yerden yukarılara taşımak için genç ve futbol sevdalısı arkadaşlardan oluşan bir yönetim oluşturduk. İlk olarak yeni yönetimin önünü açmak için istifa eden Fikret Avcı hocamız ile takımın geleceği konusunda tüm detayları yeniden görüşerek anlaştık.Önümüzdeki süreçte istişare toplantılarımız ile ziyaretlerimiz devam edecek.Camiamıza hayırlı olsun, dedi.

Geyvespor Antrenörü ile Fikret Avcı ile yapılan sözleşme sonrası Geyvespor yönetim kurulu üyesi Namık Cihan tarafından Geyvespor sevdalısı Faik Şenol’a, atkı ve flama hediye edildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!