GEYVESPOR-AKYAZIAKINSPOR:1-0

featured

ZOR MAÇTA TEK GOL 3 PUAN

geyvesporGeyvespor zor maçta Akyazı Akınspor’u tek golle mağlup ederek 3 puanın sahibi olduğu maçta günün yıldızı kurtardığı penaltı ile kaleci Coşkun oldu.

Sakarya 1. Amatör Futbol liginde yeşil grupta mücadele eden Geyvespor, Geyve şehir stadın da Kazımoğulları Ticaret Erdal Gökbayrak yazılı forma ile çıktığı maçta, şampiyonluk yolunda grubun iddialı takımlarından Akyazı Akınspor’u konuk etti.

Maçın Analizi

Maça iyi başlayan Geyvespor erken bulduğu gol ile oyunu kontrol etmesini bildi.Karşılaşmanın 6. Dakikasında kazanılan serbes vuruşta Akyazı Akınspor ceza sahasına indirilen topu günün bir diğer yıldızı olan Ahmet kafa pası ile Yunus’un önüne indirdi. Yunus önündeki topu şık plase bir vuruşla kalecinin üzerinden Akyazı ağlarıyla buluşturdu. 1-0

Maçın Kırılma Anı

Geyvesporun golü bulmasından sonra Akyazıakınspo’un ataklarını daha da sıklaştırdı anlarda karşılaşmanın 14. Dakikasında maçın adeta kırılma noktası yaşandı. Geyvespor ceza sahası içinde iki futbolcunun omuz omuza mücadelesini maçın orta hakemi penaltı olarak değerlendirdi. Pozisyon sonrası verilen bu karara Geyvespor’lu futbolcular uzun süre itiraz etti.Ancak itiraz verilen kararı değiştirmedi. Karşılaşmanın orta hakemi Mehmet Akıncı’nın verdiği gereksiz kararlar zaman zaman karşılaşmanın sertleşmesine ve sonucunda kartların çıkmasına neden oldu. Maçın kırılma anı olan 14. Dakikadaki penaltı atışını Akyazıakınspor’lu Salih kullandı. Geyvespor kalecisi Coşkun ani refleks ve şık bir kurtarışla kurtararak hem günün yıldızı, hem de maçın kazanılmasında en büyük pay sahibi oldu.İlk yarı bu sonuçla kapandı.

Karşılaşmanın 2 yarısına beraberlik için daha hızlı başlayan Akyazıakınspor, Geyvespor defansını ve özellikle Ahmet’i geçemeyerek maçın sonucunu değiştirecek golü atmaya muvaffak olamayınca karşılaşma Geyvespor’un 1-0 lık üstünlüğü ile sona erdi.

GEYVESPOR-AKYAZIAKINSPOR:1-0

Stad: Geyve Şehir Stadı

Hakemler: Mehmet Akıncı, Mustafa Altıntaş, Furkan Şen

Geyvespor: Coşkun, Yunus, İrfan, Burak, Beytullah, Muhammet, Fatih, (Erdal) Ömer Faruk, Taha, Yunus Emre, Emre

Antrenör: Fikret Avcı

Akyazıakınspor: Ensar, Rıdvan, Sercan,  Cengizhan, Muhammet, Ömer, Ali, Emrah, Salih, Himet, Hüseyin

Antrenör:Ozan Pirinç

Erdinç TUNA-Geyvemedya.com

1-amator-ens-1 1-amator-ens-2 1-amator-ens-3 1-amator-ens-4 geyve

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!