GEYVE’DE YENİ DÖNEM, GÜÇLÜ KADRO..

featured

GEYVE’DE YENİ DÖNEM, GÜÇLÜ KADRO..

Geyvespor da yeni yönetimin transfer  heyecanı devam ediyor.

Haziran ayında yapılan olağanüstü kongre ile Erdinç Tuna başkanlığında  oluşan yeni yönetiminin görev aldığı Geyvespor’da sezon öncesi yüzler gülüyor.2017-2018 futbol sezonunda süper amatör lig iddiasıyla takım kurmaya çalışan Geyvespor’da her geçen gün bir futbolcuya imza attırılıyor.

Geyvespor’un alt yapısından gelen gençlerle anlaşılmasının ardından eski futbolcuları kaleci Coşkun Yılmaz, Emre Çetin ve Ahmet Ekler ile de 1 yıllık sözleşme imzalandı. Stoper arayışını Süper Amatör lig futbolcusu Resul Önger ile , Orta saha ihtiyacını ise Özkan Dirgenci’yi renklerine bağlayarak tamamlayan Geyvespor sahaya inmek için gün sayıyor.

Geyvespor Başkanı Erdinç TUNA; Geyvespor adına oluşturduğumuz genç yönetimimiz ile ilçede yeni bir sinerji yakaladık.Geyvespor için yakaladığımız heyecanı yönetimimiz ile birlikte her gün ilçe esnafımızı dolaşarak kendileri ile paylaşarak onlarında desteğini istiyoruz. Teknik yönetimin isteği doğrultusunda transfer ihtiyacını tamamlamak üzereyiz. Güzel bir kadro oluşturduk.Taraftarımızın Geyvespor’u merakla beklediği kanısındayım. Önümüzdeki sezon Süper amatör ligi iddiasıyla bomba bir Geyvespor izleyeceğiz, dedi.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!