Geyve’de Spor’da Şiddet Masa’ya Yatırıldı

featured

Geyve’de Spor’da Şiddet Masa’ya Yatırıldı

geyve-kaymakamligi-sporda-siddetin-yeriyle-alakali-toplanti-3Geyve’de spor’da şiddetin önlenmesine yönelik toplantı yapıldı.

Geyve’de amatör düzeyde mücadele eden futbol takımlarının yöneticileri ile spor’da şiddetin önlenmesine yönelik Kaymakamlık Makamında toplantı yapıldı.

Toplantıya Geyve Kaymakamı İlyas Memiş, İlçe Emniyet Müdür Vekili Uğur Duman, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen R. Gökhan Civek, İlçe Spor Müdürü Nurcan Tabakoğlu ,Geyvespor Kulübü Başkanı Neşet Çakır, Kızılkaya Spor Kulübü Başkanı Murat Çakmak, Alifuatpaşa Spor Kulübü Başkanı Nuri Çakmak, Boğazköy spor adına muhtar Ömer Odabaş, Eşme Spor Kulübü Başkanı Mehmet Aras, Bağlarbaşı Spor Kulübü Başkanı Yunus Emre Bal katıldı.

Toplantıda sporda şiddetin önlenmesi ve müsabakalarda herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için alınması gereken tedbirler ile kulüplerin yaşadığı sorunlar ve talepleri görüşüldü.

Ercan DEMİR-Geyvemedya.com

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!