Geyve yara sardı 4-0

featured

Geyve yara sardı 4-0

Bir hafta öncesi evinde sapancaya farklı yenilerek ilk üç adına önemli bir üç puan klaybı yaşayan  Geyvespor bu yenilginin yaraların Arifiyede Aşağı Kirazca karşısında sardı. İlk yarıyı 38 dakikada sezerin golüyle 1-0 önde kapatan Geyvespor ikinci yarıda farka koştu. Siyah Beyazlılar sırasıyla Çağrı, Enis ve Uğurla bulduğu gollerle sahadan 4-0 galip ayrılmayı başardı.

Maç sonunda Geyveli esnaf ve iş adamları da takımlarına sahip çıkmaya devam ediyor.Geyve’nin genç kuşak saygın iş adamlarından olan MB YILMAZLAR İnşaatın sahipleri Burak ve Mustafa Yılmaz Geyvespor’a Karaçam Ahmetin yerinde galibiyet yemeği ikramında bulundu.Bir hayli keyifli olan futbolcular yemek sonrası ilçeye döndü.

Stad:Arifiye

A.Kirazcaspor:Fatih, Eyüp, Furkan, Murat, Hakan, Osman, Hüseyin, Serdar, Volkan, Emre, Serhat, Barış, Orman, Muratcan, Emre, Okan, İbrahim, Soner

Ant:Yüksel Çakır

Geyvespor:Onur Ahmet, Alper, Erdem, Berk, Cenk, Ali, Berat, Uğur, Çağrı, Sezer, Enis, Mertcan, Tuncay, Batuhan, Hasan, Bahadır

Ant:Murat Yıldırım

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!