Geyve evde yok

Geyve evde yok

Süper lig A grubunda gecen cumartesinin en önemli mücadelesinde kazanan deplasman takımı As Akyazıspor oldu. Playofa kalmak adına ilk üçü çok yakından ilgilendiren süper günde  ilk gol Emreyle As Akyazıdan geldi. Geyve bu gole karşılık verdi ve ilk yarı 1-1 bitti. İkinci yarıda As Akyazıspor 75 dakika oynanırken Oğuzhan’la Geyvesporu evinde  2-1 yenip üçüncü sırayı rakibinden devraldı.

Süper Amatör A gurubunda Playofa çıkacak 3. Takımı ilgilendiren  önemli maçta Geyvespor rakibi Asakyazıspor’a 2-1 mağlup oldu.

Geyvespor 2 haftadır devam eden kötü gidişata dur diyemedi.Demirspor maçında son saniyede kaçan penaltı sonrası, geçtiğimiz hafta 2-0 galipken son 10 dakikada rakibine 3-2 mağlup olan Geyvespor  evinde ağırladığı Asakyazıspor’a 2-1 mağlup oldu.

Maça her iki takımda kontrollü başladı. İlk 25 dakikada ceza sahası içinde gol pozisyonu olmasa da futbolcuların mücadelesi görülmeye değerdi.

Karşılaşmanın 37. Dakikasında Geyvespor kalecisi Mertcan’ın ceza sahası dışında topu elle tutmasından kazanılan frikik sonrası kaleciden dönen topu Asakyazıspor’lu Emre tamamlayarak takımını 1-0 öne geçirdi.İlk yarı Asakyazıspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya daha kontrollü başlayan Geyvespor aradığı beraberlik golünü Enis ile buldu.55. dakikasında Ceza yayında buluştuğu topu iyi değerlendiren Enis şık bir vuruşla Geyvespor’un beraberlik golünü kaydetti.

Geyve stadının buz gibi havasında rüzgarı da arkasına alan Asakyazıspor ataklarını sıklaştırdığı dakikada 2. Golünü buldu.77. dakikada kazanılan köşe vuruşu sonrası Oğuzhan kafa vuruşuyla takımının galibiyet golünü kaydetti.

Galibiyet sonrası alınan 3 puan ile Asakyazıspor, Geyvesporun 2 puan önünde 3.lüğe yükseldi.

SAHA:Geyve

GEYVESPOR:Mertcan, Alper, Erdem, Görkem (Enis), Berk, Kemal, Ali, Uğur(Çağrı), Beraat, Sezer, Batuhan

ANT:Murat Yıldırım

ASAKYAZISPOR:Muhammed, Cavit, Onur, Hasan, İbrahim, Burak, Aykut, Erdi, Oğuzhan, Emre, Alihan

ANT:Ahmet Birinci

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!