Geyve Bu Maça Kilitlendi

Geyve Bu Maça Kilitlendi

Sakarya 1.Amatör D Grubunun şampiyonunu belirleyecek  Geyvespor – Hendek yeşilyurtspor maçı öncesinde  Geyve ilçesi  bu maça kilitlendi.

Siyah beyazlı ekip Geyvespor, kazananın şampiyonluğu göğüsleyeceği  hayati önem taşıyan maçta 18.Mart Pazar günü Hendek Yeşilyurtspor’u konuk edecek.

Geyve’de Taraftarlarda bu kritik maç için seferberlik ilan etti. Dağıtılan broşürler, anonslar ve sosyal medya üzerinden yapılan çağrılarla taraftarların maçta stadyumu doldurması ve siyah beyazlı ekibimize destek vermesi isteniyor. Şampiyonluk maçında Geyvespor  yönetimi şehri  kenetlemek için taraftara çağrıda bulundu. Kulüp başkanı  Erdinç Tuna siyah beyazlı  renklere gönül veren tüm Geyvelileri  maça davet etti.

İLK MAÇTA TAHA YEŞİL SAHALARA VEDA ETTİ

Sezonun ilk yarısında oynanan ve Geyvespor’un genç Taha’nın rakibi tarafından düşürülerek oyun dışına çıkarılması neticesinde yaşadığı moral bozukluğu sonrası karşılaşmayı Hendek ekibi 1-0 kazanmıştı.Maç esnasında rakibi tarafından yapılan sert faulle sakatlanan Taha maç sonrası ambulansla Hastaneye kaldırılmış ve futbol hayatını sonlandırmıştı.

REİS; “KENDİ MÜCADELEMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ”

Geyvespor teknik direktörü Cengiz Reis;  “İki takımın da iyi olması yönünde dileklerimiz var ama bizim için hedef Geyvespor’umuzu  şampiyonluk ile taçlandırmak olacaktır.Biz kendi mücadelemizi, kalitemizi, istek ve arzumuzu sahaya yansıtacağız. Futbolcularımız ellerinden geleni yapıyorlar, onlara güveniyorum. Büyük mücadele ve hırs ve azim ile oynayacağımız maçta sahaya  çıkıp en iyisini göstererek şampiyonluk kupasını kazanmak istiyoruz, dedi.

“SEZONA BEDEL FİNAL MAÇINA ÇIKACAĞIZ”

Çok önemli ve bir o kadar anlamlı maça çıkacaklarının altını çizen Geyvespor Başkanı Erdinç TUNA;  “Hendek ekibini ilçemizde konuk edeceğiz. Hendek ekibi ile bir sezona bedel final maçına çıkacağız.Oyuncularımıza güveniyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz ama kazanan tarafın biz olacağına yürekten inanıyorum. Taraftarımızı bu kritik maçta yanımızda görmek istiyoruz. Maç bitiminde  yolumuzu kayıpsız sonlandırarak şampiyonluğu ilçemize hediye etmek istiyoruz.

TARAFTARA “Erken gel” çağrısı

Maç günü Geyve Belediyesi tarafından şehir stadına ilçe merkezinden otobüs seferleri yapılacak. Taraftarlarımızın yoğunluk sebebiyle stadyuma erken saatte gelmeleri rica olunur. Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!