Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü :0 Bolu Belediyespor :3

featured

Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü :0

Bolu Belediyespor :3

 

Sigorta Shop Kadınlar Voleybol 1. Ligi Sezonun ilk karşılaşmasında temsilcimiz Generali Sigorta Voleybol Spor Kulübü, Bolu Belediyespor karşısında karşılaşmayı 3-0 kaybetti.

 

Koronavirüs nedeniyle sezona iki hafta sonra başlayabilen Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü; çok sayıda önemli sporcuların virüse yakalanması nedeniyle karantina altından çıkar çıkmaz Bolu Belediyesporu evinde ağırladı. Koronavirusün etkileri takımın üzerinde görünürken Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü şansız başladığı ligin ilk maçın ilk setini 17-25 kaybederken ikinci periyot da direne de 22-25 seti kaybetti. 3. Setinde 23-25 kaybederek karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Mesaj verdi

Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, takımın mücadelesini tebrik ederken “korona virüs sebebiyle zorlu bir süreç geçirdik. Takım idman yapmadan karantina dan çıkıp direk maça çıkmak zorunda kaldı. 3 sporcumuz virüs nedeniyle tedavi gördü ve iyileşseler de beklenen performans olmamasına rağmen, ortaya koydukları yürekleri nedeniyle takımımı, teknik heyetinizi kutluyorum. Daha iyi maçlar ve skorlarla hedeflediğimiz noktaya geleceğimize inanıyorum. Hakemlere de parantez açmak istiyorum. Büyük emek var ve daha dikkatli olmak gerekiyor. Büyük yanlışlar ve hatalar zinciri emek hırsızlığıdır” dedi.

Amatör hakem

Profesyonel 1. Lig karşılaşmasında amatörce hareket eden hakem triosuna büyük tepki geldi. Yaptıkları kritik hatalarla karşılamanın sonucuna da büyük etki yaptığı ve her iki tarafında hakemlere yönelik büyük itirazları da maça damga vurdu.

Generali ailesi maçtaydı

Takıma sponsor olup büyük destek veren Generali Sigorta ailesi İstanbuldan Sakaryaya maça gelerek takımı yalnız bırakmadılar. Generali Sigorta yönetim kurulu üyesi ve  Genel Müdür Yardımcısı Sunay Koray, şirketin yöneticileri Erol Çakır, Serkan Doğan, Ali Can Yirmibeşoğlu ve Özada Sigorta Genel Müdürü Cüneyt Demir karşılaşmayı izlerken heyecanları gözlerinden okunuyordu.

Maç öncesi kahvaltı

Sakarya Tenis ve Su Sporları Kulübü yönetimi, Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulübünü Arifiye Gölbaşından bulunan tesislerde verilen kahvaltı programında ağırladı. Kulüp Başkanı Hasan Uluç ve yönetim kurulu üyeleri Adnan Erdoğan, Yusuf Gökdemir, Bülent Koşar, Meriç Akkaya takıma maç öncesinde başarılar diledi. Generali Sigorta Sakarya Voleybol Spor Kulüp Başkanı Ömer Bektaş, teşekkür etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!