Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir’den Gençlik Merkezine Ziyaret

featured

Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir’den Gençlik Merkezine Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYGM) Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Serdivan Gençlik Merkezi’ni  ziyaret etti. Ziyarette KYGM Müdür Yardımcısı Özdemir’e; Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, GSB Sakarya Eğitim Şube Müdürü Paşa Odabaş, GSB Sakarya Gençlik Merkezleri Müdürü Yavuz Çangır ve Uzman İmam Sami Önler eşlik etti.

KYGM Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde okuyan öğrencilere yönelik yapılan Hikmethane projesi öğrencileri ile Serdivan Gençlik Merkezi Has Odada sohbet etti. Özdemir, Sohbet sonrası Hikmethane projesinde başarı gösteren Şaban Enes Aldemir adlı öğrenciye hediye takdimi yaptı.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy: “Hikmethane (İlahiyat İhtisas) Projesinin amacı İlahiyat Fakültesinde okuyan öğrencilerimizin, hazırlık sınıflarından itibaren daha nitelikli, iletişim becerilerini arttırmış, geçmişi bilerek geleceğe yön verecek kabiliyet ve donanıma sahip olmasını sağlamaktır. İlahiyat öğrencilerimiz, 4 yıldır ücretsiz olarak katıldıkları Hikmethane eğitimleri kapsamında ülkesi ve dini ile ilgili dertlenip, sorunlara çözüm üretme alanında kendilerini geliştirmiş olacaklardır.” dedi.

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, KYGM Müdür Yardımcısı Ali Özdemir’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek tablo hediye etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!