Gençlik ve Spora Hizmet Edenleri Unutmuyoruz

Gençlik ve Spora Hizmet Edenleri Unutmuyoruz

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporda Ahde Vefa Çalışması tün hızıyla devam ediyor.
Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ülkemiz ve şehrimiz sporuna emeği geçenlerin unutulmadığını yapmış olduğumuz Ahde Vefa çalışmasıyla tescilliyor. İyi günde, kötü günde yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy’un talimatıyla Şube Müdürlerimizden Özgür Aygün, Sebahattin Karakoç ve Serdivan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şükrü Özkan , Sporda Ahde Vefa Çalışması kapsamında Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı (SASKF) Yaşar Zımba, Sakarya’nın duayen gazetecilerinden Cevdet Güngör ve Zeki Aydıntepe, Sakarya GSİM Emekli eski Şube Müdürlerinden Özcan Cesur, SASKF Başkan Vekili Recep Odabaş, SASKF kurucu başkanı ve Türkiye Camii Dernekleri Federasyonu Başkanı Recep Kıyak’ı ziyaret ederek bu zor günlerde , her zaman yanlarında olduklarını belirttiler. Sakarya’da spora büyük hizmetler vermiş ve hala vermeye devam eden sporun duayenleri, kendilerini unutmayan Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Müdürlerine ve personellerine teşekkür etti.

Sporda Ahde vefa çalışması kapsamında daha önce de Erdoğan Çamlıyurt, Süheyl Eren, Selim Şahin , Cihat Sancak, Arif Ümit Uztürk ve Suat Beyenal ziyaret edilmişti.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!