Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdüründen Jandarmaya teşekkür..

featured

Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdüründen Jandarmaya teşekkür..

Pamukova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Atmaca amatör lig müsabakalarının ilk yarılarındaki hizmetlerinden dolayı İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Alpaydın ile personeline teşekkür etti..

Pamukova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Atmaca, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Alpaydın’ı makamında ziyaret ederek, ilk yarısını sona eren amatör lig müsabakalarında görev alan Jandarma personeline ve Alpaydın’a teşekkür etti.

Atmaca, Jandarmanın amatör müsabakalarda aldığı güvenlik tedbirlerinin spor kulüplerini ve taraftarı oldukça memnun ettiğini, ilk yarıda karşılaşmalarda hiçbir olayın vuku bulmamasının sevindirici olduğunu ifade ederek “ Bunda Jandarma personelinin ve sporcuların özverileri taktir edilmeli “ dedi. Amatör liglerin ikinci yarılarında neler yapılmasının gerektiğinin de konuşulduğu ziyarette, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Alpaydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Atmaca’nın nazik ziyaretinden memnun olduğunu ifade etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!