GENÇLERLE ÇIKACAKLAR

KARASUSPOR’UN DURUMU  NE OLACAK ?

Bölgesel amatör lig 8. Grup temsilcilerimizden Karasuspor’da belirsizlik sürüyor. İlk yarının bitimi ile birlikte başlayan sıkıntılar had safhaya ulaşınca Karasuspor Kulübü’nden “ bundan böyle maçlara çıkmayacağız “ türünden açıklamalar yapıldığı iddia edildi.

GENÇLERLE ÇIKACAKLAR

Ancak ne var ki bu konuda net bir açıklama yapılmazken, Askf’de  geçen gün yapılan toplantıda bu konuda sorulan bir soruyu cevaplandıran Futbol il Temsilcisi Ali Arslan konuya az da olsa açıklık getirdi. Arslan “ Karasuspor ile bu konuda görüşmelerimiz oluyor. Son olarak öğrendiğimize göre Karasuspor’da 1998’den 2000 Doğumlu sporculara kadar toplam 11 genç futbolcuya lisans çıkardıkları ve  bu sporcularla birlikte eski birkaç oyuncudan oluşacak takımla liglere devam etmeyi düşünüyoruz dediler. Bizler de bu doğrultuda karar alınacağını umuyoruz. “ Dedi. Sarı kırmızılı ekip geçtiğimiz hafta Serdivanspor ile evinde oynayacaktı ancak kar yağışı nedeniyle bu karşılaşma ileri bir tarihe ertelenirken, Karasuspor bu Pazar günü İstanbul’da Paşabahçe Stadında Paşabahçe’nin konuğu olacak.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!