Gençler Madalya İçin Koştu

featured

Gençler Madalya İçin Koştu

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okul Sporları Gençler (A-B) Atletizm İl Birinciliği sona erdi. Erkeklerde Sakarya Spor Lisesi her iki kategoride de şampiyonluk kupasını aldı.

Atatürk Stadında düzenlenen yarışmalar 2 gün sürdü.  Bay-bayan sporcular , 100 metre engelli, uzun atlama, cirit atma, yüksek atlama 110 metre engelli koşusu, sırıkla yüksek atlama, 300 metre engelli koşusu, 200 metre koşusu , 3 adım atlama, gülle atma , disk atma, 800 metre koşusu, 4x 100 metre koşusu, isveç bayrak yarışı gibi dallarda madalya almak için birbirleriyle yarıştılar.

Müsabakalar sonrasında başarılı olan sporculara ödüllerini Atletizm İl Temsilcisi Atakan Gündoğdu ve Müsabakaya katılan Okul Müdürleri, İdareciler, Beden Eğitimi Öğretmenleri, Antrenörler ve Hakemler takdim etti.

Genç erkekler A kategorisinde takım halinde Sakarya Spor Lisesi şampiyon olurken , Fatih M.T.A.Lisesi 2., Prof. Dr. T.Çiller M.T.A.Lisesi 3. , Mithatpaşa And. Lisesi 4. oldu.  Genç erkekler B kategorisinde takım halinde Sakarya Spor Lisesi Şampiyon olurken, Mithatpaşa Anadolu Lisesi 2.,  Prof.Dr.T.Çiller M.T.A.Lisesi 3., Altınküre T.Lisesi ise 4. oldu.

Genç kızlar A kategorisinde ise takım halinde H.Zehra Akkoç Lisesi şampiyon olurken, Güneşler And. Lisesi 2.,  Prof. Dr. T.Çiller T.M.A.Lisesi 3., Adapazarı M.T.A.Lisesi 4. oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!