Gençler  hazırlıklarını sürdürüyor

Gençler  hazırlıklarını sürdürüyor

21/25 Mart tarihlerinde gerçekleşecek olan Okullar arası Kick Boks Türkiye Şampiyonasına  katılacak olan gençler son hazırlıklarını sürdürüyor.

Okullar arası Kick Boks Türkiye Şampiyonası 21/25  Mart tarihleri arasın da Sinop’ta, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 85 nci  yıl Kemalettin Paşa  Salonunda  gerçekleşecektir. Şen Samuray Kick Boks  Spor Kulübü ve Erenler Halk Eğitim Sporcularından;  İlhan Berk Şimşek  (Vali Mustafa Kıraç Anadolu Lisesi ), Muhammed Emin Yüksel (İMKB Mehmet Akif Ersoy  Lisesi ), Muhammed Emin Baydın ( İMKB Sakarya Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi) , Abdulkadir Berber           ( Şehit Erol Olçak Anadolu Lisesi)  çalışmalarını Şen Samuray Kick Boks antrenman salonunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.

Kick Boks Antrenörü İbrahim Şen; ” Gençlerimizin katılacağı şampiyonada başarılı sonuç  alabilmeleri için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.  Sporcularımızın hırs ve azimleri  bizlerin umutlarını taze tutuyor.  Ve  inanıyorum ki, sporcularımız okullarını başarı ile temsil edeceklerdir.” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!