Gençler Dart İl Birinciliği Sona Erdi

featured

Gençler Dart İl Birinciliği Sona Erdi

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okul Sporları Gençler 1.  ve 2. Küme Dart İl Birinciliği sona erdi.
Gençler Kategorisinde (Lise Kademesi) 1999 ve 2002 arası doğumlu sporcular,  Sakarya Anadolu Lisesi Spor Salonunda hedef başına geçtiler.

Bowling-Bocce-Dart İl Temsilcisi Mutlu Çelik ; İl birinciliğine katılan tüm okullara teşekkür ediyorum. Sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum. Müsabakalarımızı takip eden Spor Şube Müdürümüz Murat Acar’a ve bizlere her zaman destek veren Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çelikel’e de can-ı gönülden teşekkür ediyorum ” dedi.
Son derece zevkli ve çekişmeli geçen müsabakaların ardından , 1.Küme Dart İl Birinciliği genç kızlarda Pamukova M.T.A.Lisesi Şampiyon, Pamukova Akhisar Lisesi 2., Sakarya Anadolu Lisesi 3., Pamukova Hürriyet Anadolu Lisesi 4. Oldu.
Genç erkeklerde Pamukova M.T.A.Lisesi şampiyon, Pamukova Akhisar Lisesi 2., Fatih M.T.A.Lisesi 3., Karasu M.T.A.Lisesi 4. Oldu. Kızlar ve erkeklerde ilk 3 takıma ödüllerini sırasıyla Spor Şube Müdürü Murat Acar, Okul Sporları İl Temsilcisi Mehmet Akova, Bowling-Bocce-Dart İl Temsilcisi Mutlu Çelik takdim etti.
Gençler 2. Küme Dart İl Birinciliği müsabakaları sonucunda ise kızlarda Geyve M.T.A.Lisesi 1., Mefkure Lisesi 2.,  erkeklerde Özel ENKA Lisesi 1., Pamukova Hürriyet And. Lisesi 2., Geyve M.T.A.Lisesi 3., Özel Mefkure Lisesi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!