Gençler Basketbol liginde

 Gençler Basketbol liginde 

Genç erkekler Basketbol ligi 2.kasım pazartesi   2 karşılaşma ile devam edecek.Atatürk spor kompleksi, Lütfü Yaman spor salonunda yapılacak maçlarda Baskadaspor-Sakarya Yıldızlarspor, Gençlik merkezi, BŞBelediyesi (A) takımları karşıkarşıya gelecek.

Baskadaspor- S.Yıldızlarspor

Gecenin ilk maçı Baskadaspor, S.Yıldızlarspor arasında saat 18.15 te başlayacak. Lige şampiyonluk iddiası ile başlayan ancak ilk maçında şok bir şekilde sahadan yenik ayrılan S.Yıldızlarspor takımı maçta favori olarak görülüyor. Yıldızların antrenörü Kerim Durmaz’ın sahaya süreceği oyuncular maçı kazanmak için varlarını yoklarını ortaya koyacaklar. Sakarya Yıldızlar salonda şu kadro ile yer alacak: Enes, Yiğit, Furkan, Ömer Sefa, Onur, Doğukan, Yusuf, Zeynel, Hakan, Utkucan.

Baskadaspor ligin centilmence mücadele eden takımı. Antrenörler Yağız Göksel ve Barış Durman Yıldızlar takımını adam adama markajla durduracak ve hızlı oyunla yenmenin hesaplarını yapacak. Baskadasporun kadrosu şöyle: Baskadaspor: Salih Onur, Tunahan, Burakcan, N. Yiğit, Yasin Onur, Ömercan , Sina, Kaan, Abdullah.

 

Gençlik Merkezi-SBŞ Belediyespor (A)

Gecenin ikinci maçı saat 19.45 te başlayacak ve Gençlikmerkesi Gençlikspor ile SBŞ Belediyespor (A) takımıları arasında oynanacak. Gençlikmerkezi lige iyi başlangıç yaptı,Antrenör Köksal Dereli takımına göze hoş görülen Basketbol oynatıyor ve ikinci takım olarak sahaya çıkan SBŞ (A) takımını yenecek güçte.Takımın kadrosu: Ali Efe, Oktay, Muhammed, Furkan, Enes, Durukan, Eren’den oluşuyor.

SBŞ Beledidyespor (A) takımı yedek oyunculardan oluşuyor. Antrenör Mert Şen takımdaki oyunculara verdiği taktik ile tecrübe kazanmaları için sahaya sürüyor. Takım daki oyuncular şöyle: Talha,İbrahim,Fatih, Taha, Ömer, Berat, Cihat, Muhammet, Melih, Ömer Faruk, Hüseyin, Emirhan.

Erteleme tarihi belli oldu

Gençler Basketbol liginde  30 Ekim gecesi oynanması icap eden ancak Okulların tatil edilmesi ile ileri tarihe ertelenen 2 maç 9 Kasım gecesi oynanacak.  Maçların programı şöyle:  09 Kasım saat:18.15:  BŞB (A)-Baskada, 19.45 S. Yıldızlar – Sakarya SBŞ (B)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!