GENÇ KIZLARDA KDZ EREĞLİ MERKEZ ANADOLU LİSESİ ŞAMPİYON

featured

GENÇ KIZLARDA KDZ EREĞLİ MERKEZ ANADOLU LİSESİ ŞAMPİYON

İlimizde 5 Gündür devam eden Türkiye Liseler arası Genç kızlar Türkiye Futbol şampiyonası final karşılaşmaları Erenler sentetik sahada oynanan final karşılaşması ile sona erdi ve finalde Aydın İncirlikova Spor Lisesi’ni 2-0 Yenmeyi başaran Zonguldak Kdz. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi kız futbol takımı Türkiye Şampiyonu olarak 29 Mayıs- 6 Haziran 2016 Tarihleri arasında Fransa’da oynanacak olan Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. Final karşılaşması öncesinde oynanan 3.lük-4,lük karşılaşmasında Ordu Özel Açı Temel lisesini 5-0 Yenen Kahramanmaraş Spor Lisesi 3. Olurken Ordu Özel Açı Temel Lisesi de 4. sırada kaldı.

EN İYİ ONBİR

Turnuva boyunca maçları izleyen Sakarya Okul Sporları Tertip Kurulu da maçlarda başarı gösteren en iyi onbiri seçtiler. En iyi on birde Zonguldak’tan Ceren, Damla, DeryaVehpiye Buse, Aydın’dan Necibe Nur, Kibar, ve Melike, Ordu’dan Öznur, Buse ve Kahramanmaraş’tan da Rümeysa ile Merve yer aldılar.Turnuvanın en değerli oyuncusu Kdz. Ereğli’den Damla Bozyel seçilirken, turnuvanın en centilmen okulu da Ordu Öel Açı Temel Lisesi seçildi.

KUPA SAHİBİNİ BULDU

Oynanan final karşılaşması sonrasında kupa törenine geçildi.

Turnuvanın en centilmen takımı Ordu Özel Açı Temel Lisesi’ne kupasını Arifiye İlçe Müdürü Sabahattin Karakoç, en değerli sporcu Damla bozyel’e plaketini Erenler İlçe Müdürü Sabahattin Güzel verdiler. Turnuvanın 4.sü Ordu Özel Açı Temel lisesinin kupasını Sakarya Okul Sporları İl Temsilcisi Mehmet Akova, Turnuvanın 3.sü Kahramanmaraş’a kupasını Spor Genel müdürlüğü Sportif Eğitim Uzmanı Kerim Kocabıyık, finalde kaybederek ikinci olan Aydın İncirlikova’nın kupasını Aydın İncirlikova belediye başkanı Gürşak Kale verirken,  Kdz. Ereğli Merkez Anadolu lisesi’ne de şampiyonluk kupasını Sakarya Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih çelikel verdi.

IMG_4330 IMG_4333 IMG_4337 IMG_4345 IMG_4350 IMG_4351 IMG_4357 IMG_4358

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!