Genç Karateciler Avrupa Şampiyonası’nda

Genç Karateciler Avrupa Şampiyonası’nda

Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı’nın başarılı sporcuları Aleyna Sezer ve Fatih Şen, 1-4 Şubat tarihleri arasında Rusya’nın Soçi şehrinde yapılacak Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası’nda mücadele edecek.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı’nın başarılı sporcuları Aleyna Sezer ve Fatih Şen 1-4 Şubat tarihleri arasında Rusya’nın Soçi şehrinde yapılacak Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası’nda tatamiye çıkacak. Milli Takım kafilesiyle birlikte Soçi’de madalya için mücadele edecek genç oyunculara başarı dileklerini ileten Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, sporcuların ülkeyi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

 

Madalya için

Bayraktar açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı: “Geçtiğimiz günlerde Enes Erkan, Şeyda Burucu ve Fatih Şen Milli Takımımızla birlikte Fransa’daydı. Şimdi ise Aleyna Sezer ile Fatih Şen Rusya’da Milli formayla mücadele edecekler. Kulübümüzün sporcularını Milli formayla görmek bizlerde farklı bir heyecan oluşturuyor. İnşallah sporcu kardeşlerimiz Rusya’dan madalyayla dönerek bizleri gururlandıracaklar. Genç karatecilerimize ve Milli Takımımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!