Genç Erkekler Voleybolun Şampiyonları Belli Oldu

featured

Genç Erkekler Voleybolun Şampiyonları Belli Oldu

Okullar arası Genç Erkekler Voleybol A ve B kategorilerindeki şampiyonluk mücadelelerinde kazananlar belli oldu.

Lütfü Yaman Spor Salonunda oynanan Genç Erkek Voleybol B kategorisinde finalde karşı karşıya gelen Fatih M.T.A.L ile Mithatpaşa Anadolu Lisesi maçında gülen taraf Fatih M.T.A.L. oldu. 3.’lük kupasının Sakarya Anadolu Lisesine gittiği karşılaşmalarda 4.’lük Şenpiliç M.T.A.L’nin oldu.

Genç Erkekler Voleybol A kategorisi final maçında ise kıyasıya rekabet yaşandı. Uğur Lisesi ile Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin mücadelesinde 2-2 biten setler sonunda 5. sette şampiyonluğa uzanan taraf Uğur Lisesi oldu. 3.’lük kupası Figen Sakallıoğlu Anadolu Lisesine ve 4.’lük kupası Tansu Çiller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne gitti.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Atatürk Spor Kompleksi Tesis Amiri Uygar Lahna, Okul Sporları İl Temsilcisi Mehmet Akova ve Voleybol İl Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Mehmet Ürkmez verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!