Gelişimin pota altı ayak sesleri

featured

Gelişimin pota altı ayak sesleri

Basketbolde Gelişim Basketbol takımı U 12 lerde tüm rakiplerini yenerek şampiyonluk kürsüsüne ayak bastı.

Gelişim Spor kulubü U 12 finalinde Antsporu büyük çekişmeye sahne olan pota altı mücadelesinden sonra  40-36 yenme başarısı gösterdi.

u12 yaş grubu Basketbol ligine Final oynayan iki takım dışında Sakarya Yıldızlar,Baskada, Güneş Koleji, Gençlik merkezi ,Kırkpınarspor ve Gelişim B takımları katıldı. Gençlik Hizmetleri Spor Şube  müdürü Murat Murat Acar ile birlikte Basketbol İl temsilçisi Alpay Alev  şampiyon Gelişimin kupasını verdiler.

İkinci Antspora ise kupasını İl Hakem kurulundan Mehmet Memiş Güzeldal ,ile Sakarya üniversitesi  öğretim görevlisi Ertuğrul Gele verdiler. 3 Baskadanın kupasını ise Sakarya Yıldızların teknik sorumlusu Kerim Durmaz verdi.

YÖNETİM KUTLADI

Sakarya Gelişim yönetimi Faruk Güdül ve Adem Dolaş  önderliğinde U12 lerde şampiyonluğa ulaşan takımlarını kutladılar. Yönetim teşekkür paketinin içine velileri ve bu başarıda emeği olan sporcu grubunu da daha büyük başarılar dileği ile kutladı.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!