GELİŞİM LİGLERİNE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

featured

GELİŞİM LİGLERİNE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Türkiye Futbol Federasyonu’nun almış olduğu saçma sapan bir kararla 2. ve 3. Lig takımlarının alt yapılarının Gelişim liglerine alınmayışıyla birlikte birçok kulüpten tepkiler gelmeye devam ediyor.

HAVA ALANINDA GEMİ BEKLEMEK GİBİ !

Kulüplerin dışında birçok teknik adam da görüşlerini açık açık beyan ediyorlar. Bunlardan biri de Teknik direktör Coşkun Demirbakan oldu. Demirbakan sosyal medyada paylaştığı bir görüşte  “ Futbolun merkez üssündekilerle ne gelişim ne dönüşüm ne evrim ne devrim beklemek hava alanında gemi beklemekten öte bir şey değildir….  Gelişim liglerinden  2 . ve 3.cü liglerin ekarte edilmesi yaptıkları onlarca yanlışa bir yenisinin eklenmesidir ..

BU ZİHNİYET ÜRETMEZ, TÜKETİR…

Birkaç milyon gurbetçiden onlarca futbolcu çıkıyor da , 80 milyonluk ülkeden gereken oranda neden çıkmıyor sorusunun cevabı bu ve bunun gibi yanlış projeler ve dandik uygulamalardır… Liyakat sahibi kişilerden oluşan ekiplerle Türkiye’nin futbolda dünya platform unda söz sahibi olmaması için hiçbir sebep yoktur .Dünya futbolunda ülkemizi 5 sıra birden geriletip 33 sıraya getiren zihniyet merkez üssü nü işgal eden kişilerin tutarsızlıklarıdır..

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!