GELİŞİM LİGİNDE RAKİP KOCAELİ BİRLİK

GELİŞİM LİGİNDE RAKİP KOCAELİ BİRLİK

Coca Cola Gelişim liginde bu hafta rakip Kocaeli Birlikspor. Sakaryaspor U-14 ve U-15 Takımları Cumartesi günü İzmit Körfez Esentepe Stadında Kocaeli Birlikspor U-14 ve U-15 Takımlarının konuğu olacaklar.

U-16 VE U-17’LER’İN MAÇLARI PAZAR GÜNÜ

U-14’lerin karşılaşması 12.00’da ve U-15’lerin karşılaşması da saat 14.00’da başlayacak. Sakaryaspor U-16 Takımı bu hafta evinde Kocaeli Birlikspor’u konuk ediyor. Sakaryaspor U-16 Takımı ile Kocaeli Birlikspor  U-16 karşılaşması Pazar günü Saat 14.00’da Ekrem Karaberberoğlu Alt yapı Tesislerinde oynanacak. Sakaryaspor U-17 takımı da bu hafta evinde Bursa Nilüfenspor ile karşı karşıya gelecek. Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesislerinde oynanacak olan U-17 Karşılaşması saat 12.00’da başlayacak. Sakaryaspor U-19 takımı ise ilk yarıyı bitirdiğinden bu hafta maçları yok. Yeşil siyahlılar ikinci yarının ilk karşılaşmasında 6 Aralık Pazar günü Tavşanlı Linyitspor ile Tavşanlı’da karşı karşıya gelecekler. Sakaryaspor U-19 Takımı ilk devre maçları sonunda 19 Puanla Liderliğini sürdürüyor. Yeşil siyahlıların takipçisi ise 15 Puana sahip Konya Anadolu Selçukluspor.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!