Geleceğin Antrenörleri ilimizde……

featured

Geleceğin Antrenörleri ilimizde……

 Türkiye Karate federasyonu, Spor genel müdürlüğü antrenör eğitim dairesi ve Sakarya üniversitesi işbirliğinde ilimizde açılan Karate branşı 1.kademe antrenör yetiştirme kursu Türkiye’nin farklı illerinden gelen 60 kişi ile başladı.

Sakarya üniversitesi spor bilimleri fakültesinde başlayan kursu Salı günü Türkiye Karate federasyonu başkan vekili Meydan Kobas ziyaret etti. Başkan vekili Kobaş kursiyerlere yaptığı konuşmada Karate federasyonunun antrenörlerin gelişimi için her zaman yanında olduğu, yetiştirdikleri sporcuların Türk sporuna hizmet edeceğini, antrenörlerden başarılı sporcuları yetiştirmenin yanında, ülkesine, ailesi, değerlerine sahip çıkan sporcuları da yetiştirmeleri isteğinde bulundu.

Türkiye Karate federasyonu başkanı Esat Delihasan’ın selamını kursiyerlere ileten Kobaş’ın ziyaretinde Sakarya üniversitesinde okutman olan eski milli Karate sporcusu Esra Atış, Kurs yöneticisi Tekin Yaman, Avrupa, Dünya hakemi Uğur Kobaş’da hazır bulundu.

21 Mart tarihinde başlayan kurs, 01 Nisan tarihinde sona erecek kursa ilimizden 26 kursiyer katılıyor.

IMG_5107 IMG_5109 IMG_5126

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!