GELDİĞİM GİBİ GİDERİM “

featured

GELDİĞİM GİBİ GİDERİM “

Kendisinin profesyonel olduğuna dikkat çeken Osman hoca topu Gürses ve yönetimine attı

“ANTRENMAN MAÇI OLDU “

Yönetim tarafından hedef tahtasına konan Osman Özdemir “Sakaryaspor’un sana ihtiyacı var dediler geldim, git derlerse de giderim” ifadelerini kullanırken çıkan haberlerden de üzgündü.

Benim için farklı: Kendisi ile ilgili son günlerde ayrılacak haberlerine oldukça içerleyen Sakaryaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir”İlk maçımızı tarafsız bir sahada Karşıyaka ile oynadık. Kötü bir oyun ortaya koymadık. Yenebilirdik ama olmadı, berabere kaldık. Oyuncularımdan memnunum, herkes elinden gelen mücadeleyi ortaya koydu. Ligin ilk haftasında spor medyasında taraflı çıkan yazılara üzüldüm. Ben her şeyden önce Sakaryalıyım. Bu şehrin öz evladıyım. Sakaryaspor’un yeri benim için çok farklıdır. Başkan İsmail Gürses ve yönetimle en ufak bir sıkıntı ne Şampiyon olduğumuz yıl, ne de bugün aramızda olmadı” diye konuştu.

“ BEN BUNLARA ALIŞTIM “

Özdemir “Bu şehrin belki de son yıllarda en iyi yönetim kurulu ile çalışıyorum. Sakarya spor medyası haklı olarak bir şeyleri benim ağzımdan duymak istiyor. Ben kulübün içinde yaşananları bugüne kadar hiç kimse ile paylaşmadım, paylaşmamda. Bu kulübün başkanı var, yönetim kurulu var. Gerektiğinde spor medyasına konuşacak olan onlar. Ben sahadaki işime bakarım. Muhatabım başkan ve yönetim kuruludur. Sonuçta profesyonel futbol dünyasına yıllarımı vermiş bir hocayım. Basında çıkan haberlere hem şaşırıyor, hem üzülüyorum. Bu tür çalkantılara, söylentilere alışık bir insanım.” Diyerek oldukça anlamlı mesajlar verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!