Gece ve gündüz

featured

Gece ve gündüz

Bilindiği üzere 1 Aralık Cuma günü Karasuspor adına yardımlaşma ve dayanışma gecesi yapıldı. O gecede, son yılların popüler sanatçısı Resul Dindar sahne aldı. Gece eğlence açısından on numaraydı.

Ne var ki önemli olan kulübün ne kadar gelir elde ettiği. Adı üstünde; ‘yardımlaşma ve dayanışma gecesi’ olduğu için, önce ekonomik açıdan düşünmek gerekiyor.

Bu açıdan baktığımızda da gördüğüm kadarı ile gece iyi geçti. Son günlerde, Karasuspor Kulüp Başkanı Sayın Hasan Özkan ile aramız biraz limoni. O nedenle, geceden ne kadar gelir elde edildiğini, Karasu Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Dilek Kadı sayesinde öğrendik. Tüm masraflar çıktıktan sonra, geceden 80 bin lira gelir elde edilmiş.

Sevgili Başkan Hasan Özkan’a, geliri açıkladığı için şahsım adına teşekkür ediyorum. Şunu belirteyim ki, gece tamamen amacına ulaşmış. Elbette Karasu Kaymakamımız Sayın Aziz Mercan’ın bilet satışlarında katkısı yadsınamaz. Buradan bir Karasulu olarak Mercan’ı kutluyorum. Bu manevi katkılarından dolayı yine duyduğumuz kadarıyla birçok bilet satılmış ama geceye gelemeyenlerin sayısı, bilet alarak geceye gelenlerin sayısından fazlaydı. Olsun, önemli olan Karasuspor’un yapılan gecede ekonomik anlamda gülen taraf olması. Bizim için esas konu budur.

Gelelim 3 Aralık Pazar günü lider Gebzespor ile oynadığımız maça. Açıkçası hiç beklemediğim bir skor ile sahadan galip ayrıldık. Karsuspor’un 3-2’lik bu zaferi, biz Karasuluları ziyadesi ile sevindirdi. Hem de bunu nefis bir futbol sergileyerek elde ettik. En önemlisi de, hafta içinde takımın başına geçen tecrübeli Antrenör Mehmet Ali Honca’nın, daha ilk maçında kazanması. Çünkü bu galibiyet, takımın havasını olumlu yönde değiştirmiş oldu.

Bu durumda, Başkan Hasan Özkan’ın da doğru bir hamle yaptığını görmüş oluyoruz. Grup liderini yenerek, galibiyeti taraftarına hediye eden Karasuspor, umarım bundan sonra da çok canlar yakacaktır. Bu arada, geride kalan 11 haftalık periyotta gol ile tanışamayan Server’in bu maçta şanssızlık zincirini kırması da ayrı bir güzellik oldu.

Bu galibiyette en büyük pay sahibi, yeni antrenör Mehmet Ali Honca’dır. Oyun içinde sürekli taktik varyasyonlar yapması ve yerinde uyarıları, dikkatlerimizden kaçmadı. Lider Gebzespor, rakibi Karasuspor’u hafife almanın cezasını, üç puanı bırakarak görmüş oldu. Karasuspor hafife alınacak bir takım değildir. Bundan sonra her takım, Karasuspor’dan korkmalıdır.

Ayrıca, Karasuspor’un yediği 2 golde şahsi hatlardan dolayı geldi. Eğer bunlar olmasaydı, maç 3-0 bitecekti. Neyse, sağlık olsun. İlk devrenin bitimine 2 hafta kaldı. Deplasmanda lig ikincisi Maltepespor ve beşincisi İstanbul Kartal Bulvarspor ile oynayacağız. Benim futbol anlayışım ile Gebzespor maçındaki performansı sergilersek, en az bir galibiyet, bir beraberlik alıp, 20 puan ile ilk devreyi bitirmiş oluruz.

Son olarak, 1 Aralıktaki dayanışma gecesi ile 3 Aralık’taki gündüz maçından mutlu ayrılan Karasuspor’umuzu bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Şen ve esen kalın.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!