GAZİ METAL OLGUNLAR’DAN ŞAMPİYONLARA YEMEK

featured

GAZİ METAL OLGUNLAR’DAN ŞAMPİYONLARA YEMEK

Gazi Metal 29.Olgunlar futbol turnuvasında, Olgunlar, Gençler ve Tecrübeli Olgunlar kategorilerinde şampiyon olan takımlar, aileleri ile birlikte Reisoğlu Restoran’da düzenlenen şampiyonluk yemeğinde buluştular.

ŞAMPİYONLUK YEMEĞİ

2017 Olgunlar futbol turnuvasında Tecrübeli Olgunlar kategorisinin şampiyonu Remax Hür Gayrimenkul, Genç Olgunlarda kategorisinde Er Yapı ve Olgunlar Kategorisinde yine Er Yapı takımları şampiyonluğa ulaşan ekipler oldu. Mutlu sona ulaşan bu ekipler, geçtiğimiz akşam Reisoğlu Restoran’da düzenlenen şampiyonluk yemeğinde aileleri ile birlikte bir araya geldiler. Düzenlenen gecede bir araya gelen misafirler, canlı müzik eşliğinde yemeklerini yedi ve slayt gösterileri ile 2017 yılı Olgunlar futbol turnuvasında yaşananları bir kez daha anma fırsatı buldu. Şampiyon ekipleri bir kez daha tebrik eden Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Mithat Şahin, “Turnuvamızı en iyi şekilde tamamladık. Başarılı olan ekiplerimizi, centilmence mücadele eden sporcularımızı ve ailelerini yürekten kutluyorum” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!