Gazi Metal 28nci Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasının şampiyonları bir araya geldiler

featured

Gazi Metal 28nci Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasının şampiyonları bir araya geldiler

—Geçtiğimiz hafta sona eren Gazi Metal 28nci Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasında şampiyon olan Çiftçi Kardeşler ile Turyap&Aydınlı Ticaret ve Olgunlar Kategorisinin ikincisi Bosna Pırıldar Market&Er Yapı, önceki akşam yemekte bir araya geldi. Turnuva Tertip Komitesi tarafından Reisoğlu Restoran’da düzenlenen yemekte aileleriyle birlikte hazır bulunan şampiyon takımın temsilcileri, keyifli bir akşam geçirdiler.

—Nezih bir ortamda buluşarak bol bol sohbet eden şampiyonlar sevinçlerini pekiştirirlerken, Ticaret Meslek Lisesi Müdürü ve Tertip Komitesi Başkanı Mithat Şahin bir konuşma yaptı. Şampiyonları bir kez daha kutlayan Şahin; “Turnuvamızı en iyi şekilde tamamladığımızı düşünüyorum. Şunu herkesin bilmesini isteriz ki, komitemizde görev yapanlar, tamamen gönüllü olarak çalıştılar. Sizlere en iyi şekilde hizmet etmek için mücadele verdik” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!