GALİBİYETİ KAÇIRDIK 1-1

featured

GALİBİYETİ KAÇIRDIK 1-1

Sakaryaspor Spor toto 3. ligin 11.  Hafta karşılaşmasında Orduspor’a konuk oldu. Maçın ilk yarısının ilk dakikalarında durgun bir futbol oynanırken Orduspor maçın 14. Dakikasında Emre Gemici’nin golüyle 1-0 Öne geçti. Golden sonra Sakaryaspor oyuna ağırlığını koymaya başladı. İlk yarının son dakikasında bir Sakaryaspor atağında Sakaryaspor bir elle oynama sebebiyle penaltı atışı kazandı. Atışı kullanan Serdar Ümit Sakaryaspor’a beraberliği getiren golü kaydetti. Maçın ikinci yarısında her iki takım da birçok gol pozisyonu yakaladı ama bunları golle sonuçlandıramayınca maç ta ilk yarıda karşılıklı atılan iki golle 1-1 Berabere sonuçlandı.

İLK YARIDA İKİ GOL

Maçın 14. Dakikasında Orduspor Sakaryaspor’un sol kanadından bir topa sahip oldu. Emre Usta şık hareketlerle sağ ayağının dışıyla topu ortaladı. Topa yükselen Emre Gemici kafayla topu Sakaryaspor kalesine gönderdi ve Orduspor 1-0 Öne geçti. İlk yarının son dakikasında Sakaryaspor Orduspor kalesi önünde bir pozisyon yakaladı, ikili mücadelede seken topa Orduspor savunma oyuncusu Asım Can elle müdahale edince Sakaryaspor bir penaltı atışı kazandı. Orduspor’lu futbolcular bina itiraz ettiler ama atışı kullanan Serdar Sakaryaspor’a beraberliği getiren golü kaydetti ve ilk yarı 1-1 Sona erdi. Maçın ikinci yarısında Sakaryaspor bilhassa 60. Dakikadan sonra yoğun bir baskı kurdu. İleriye çıkan Zafer’in de katkılarıyla gol pozisyonları yakaları ancak golle sonuçlandıramadı. Buna karşılık Orduspor da belirgin 2-3 Net gol pozisyonu buldu ama Sakaryaspor defansı buna fırsat vermedi. Maçın hakemi oynanmamış 5 Dakika ilave etti başka gol olmayınca  karşılaşma da ilk yarıda atılan iki golle 1-1 Sona erdi.

MAÇIN KÜNYESİ

STAD : Ordu 19 Eylül stadı

HAKEMLER : Davut Dakul Çelik**Erdem Gökalp*** Ulaş Aksoy***

ORDUSPOR : Mert** Arda** Yunus**Furkan***Asım Can** Emre Usta*** Burak***Doğancan** Oluş**( Alihan Dk. 61 )- Murat**( Ahmet Dk. 70 )-Emre Gemici***( M. Batuhan Dk. 90+1 )

TEKNİK DİREKTÖR : Turgut Kural

SAKARYASPOR A.Ş : Ozan***Canberk-***Zafer*** Ceyhun** Abdülkadir***( Hacı Ömer Dk. 60 ) Serdar Ümit***Ferhat** ( Murat Hacıoğlu Dk. 70 )- Fikret***Ahmet** ( Talha Mayhoş Dk. 77 )- Burak** Erçağ***

TEKNİK DİREKTÖR : Tuncay Şanlı

GOLLER . dk. 14 Emre Gemici ( Orduspor ) Dk. 45+1 Serdar Ümit penaltıdan ( Sakaryaspor )

MAÇTAN NOTLAR :

Dk.14 Sağdan gelişen Orduspor atağında Emre Usta’nın içeriye doğru yaptığı ortaya Emre Gemici savunmaya rağmen şık bir vuruş yaparak topu ağlara yolladı.

Dk.33: Faul düdüğünün bolca çaldığı mücadele de Sakaryaspor durumu eşitlemek için oyuna hakim olmaya çalışıyor.

Dk.41: Sakaryaspor’un atağında ceza sahasında Erçağ topla buluştu vurduğu şutta top kaleciden sekip Sakaryaspor’lu oyuncunun önünde kaldı. Oluşan karambolde top ağlarla buluşmadan kornere çıktı.

Dk.46: Orduspor ceza sahası içinde Orduspor’lu oyuncu Asım Can  topa elle müdahale etti. Sakaryaspor ilk yarının uzatma dakikalarında kazandığı bu penaltıyı Serdar gole çevirdi Sakaryaspor ilk yarı biterken beraberliği sağladı.

Dk.60: Sakaryaspor’da Abdülkadir oyundan çıkarken Hacı Ömer oyuna giriyor

Dk.63: Orduspor’da Oluş Şentürk oyundan çıkıyor giren oyuncu Alihan Öztürk

Dk.64: Sakaryaspor’da serbest vuruştan yapılan ortaya Zafer yükseldi topa kafayla vurdu fakat direğin yanından az farklı dışarı çıktı.

Dk. 72 – Bir Sakaryaspor atağından havadan gelen topu kaleci dışarıya çıkacak diye beklerken ileriye çıkan Zafer kale sahasına çevirdi. Yaşanan karambolde maçın hakemi bir faul atışına hükmetti.

Dk. 77- Soldan gelen yüksek bir topta Canberk kendini sakladı, top önüne düştü ama iyi vuramayınca top dışarıya gitti.

Dk. 79 – Orduspor ileri uç adamları Sakaryaspor defansını az sayıda yakaladı ama topa hakim olamayınca top ta dışarıya gitti.

Dk. 82- Orduspor bekli de maçta en önemli gol pozisyonunu yakaladı ama savunmadan seken topu Doğancan iyi kullanamayınca Orduspor bir golden oldu.

Dk. 83 Erçağ soldan ceza alanına girdi topu içeriye kesti top Hacı Ömer’in önüne düştü ama Hacı Ömer topa kötü vurunca top az farkla dışarıya gitti. 83 Dakika Orduspor için belki de en şanslı dakika oldu.

Dk. 85 Doğancan orta sahadan koptu boşpozisyonda giderken Burak tarafından düşürüldü. Burak sarı kart gördü.

Dk. 90 Maçın hakemi oyuna oynanmamış 5 Dakika ilave etti.

Dk. 90+4 Batuhan topu sürdü sağ taraftaki Ahmet’e çıkarttı Ahmet’in şutu az farkla dışarıya gitti.Maç ta ilk yarıda atılan gollerle 1-1 Sona erdi,

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!