GALİBİYET MORAL GETİRDİ

featured

GALİBİYET MORAL GETİRDİ

Son 3 maçta 1 yenilgi 2 beraberlik alarak galibiyeti unutan Sakaryaspor, Düzyurtspor deplasmanında aldığı 3-2’lik galibiyetle geçmişi unutturturken, lider Afyonspor maçı öncesinde de büyük moral verdi.

FARK 11’E ÇIKACAKTI

İlk yarıya Maltepespor gibi son sırada yer alan bir takım karşısında 0-0’lık beraberlikle veda eden Sakaryaspor, 2.yarının ilk maçında Adliyespor’a Ankara’da 4-2 gibi bir hezimete uğrayınca, aradaki puan farkının daha da açılmasına neden oldu. Bu yetmemiş gibi Bergama Belediyespor ile burada 1-1’lik beraberlik, bu yaraya tuz biber ekmişti(!) Düzyurtspor maçı işte bu yüzden önemliydi. Zira alınacak yenilgi, puan farkını 11 yapacaktı.

RAKİPLER KAYBETTİ

Zorlu deplasmandan alınan 3 puan, Tuncay Şanlı’nın en azından 1 hafta daha takımda kalmasını sağlarken, Afyonspor ile olan puan farkının da 8’de kalmasını sağlattı. Bunun dışında Darıcaspor ile olan puan farkını da 4’te bıraktı. Bu maç öncesi 2 puan önümüzde olan Diyarbekirsporu da 1 puan ile geçmemizi sağlattığı gibi yine aynı şekilde puan puana olduğumuz Tarsus İdmanyurdusporu da 3 puan geride bırakmamızı sağlattı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!