Galatasaray Odeaban-Sakarya BŞB Basketbol:75-77

featured
Sakarya BŞB Basketbol   25-22 47-38-64-56-75-77
 Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray Odeabank’ı Metecan Birses’in son saniye basketi ile 77-75 mağlup etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Galatasaray’ı da affetmedi. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan zorlu maçı son dakikaya kadar geride götüren yeşil-siyahlı temsilcimiz Metecan Birses’in son saniye basketiyle devirdi. İlk yarısı 47-38 Galatasaray üstünlüğüyle sona eren maçı Büyükşehir Basket 77-75’lik skorla kazanarak deplasmanda önemli bir galibiyete daha imza attı. Büyükşehir Belediyespor’da maç sonu yaşanan sevinç görülmeye değerdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor’da Lazeric Jones 20 sayı, 3 ribaunt 6 asistle galibiyete damga vuran isim oldu. Lazeric’in yanı sıra 13 sayı ve son saniye basketiyle Büyükşehir’e galibiyeti getiren Metecan Birsen günün başarılı isimlerinden biri oldu. Calvin Harris 10, Moustapha Fall 10, Nathan Boothe ise 8 sayı ile galibiyete katkı yaptı. Koç Selçuk Ernak, “Galatasaray karşısında çok önemli bir galibiyet aldık. Müthiş bir mücadele oldu. Oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!