Futsalda kura Pazartesi çekilecek

featured

Futsalda kura Pazartesi çekilecek

TFF nin son yıllarda illere yaydığı ,önemsediği salon futbolnda ikinci tur karşılaşmalar için geriye sayım başladı. Sakarya temsilcisi Karasu Yalısporun mücadele vereceği Bursa grubunda bulunan sekiz takım şöyle oluştu. Karasu Yalıspor, Edremitspor, Seyhan belediyespor,Han Kendi Bld,İst .Üniversitesi,Osmanlıspor,Alpaşaspor,Muhasebe Gençler. Bu sekiz ekip Pazartesi günü saat 17.00 çekilecek kura sonucu dörderli iki grupa ayrılacaklar. Temsilcimiz Karasu Yalıspor bu karşılaşmalar için Pazartesi günü yolaçıkacak.

STADÜ

Futsal liginde ikinci turda kim nasıl grup çıkacak? Bursana kaç takım çıkacak? 8 Takımın bulunduğu Bursada pazartesi günü çekilecek kura sonucu takımlar dörderli iki gruba ayrılacaklar. Tek devre lig usulü oynanacak olan müsabakalar sonunda gruplarında bir ve iki olan takımlar final grubuna katılmaya hak kazanacaklar. Temsilcimiz Karasu Yalıspor gecen yıl sekiz takımın mücadele ettiği final grubuna kalıp sıralamada beşinciliği elde etmişti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!