Futsal’da kupa coşkusu

featured

Futsal’da kupa coşkusu

Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal 1.Küme İl Birinciliği sona erdi.

15 Temmuz Camili Mahallesindeki Yenikent Spor Salonunda oynanan final müsabakalar ödül töreni ile sona erdi. Şehit Fatih Kemal Yarar Ortaokulu 4. Ahmet Akkoç Ortaokulu 3. Oldu. Suat Güz ve Gökhan Kahyacık’ın yönettiği final müsabakasında Zübeydehanım Ortaokulu ile Adapazarı İmam Hatip Ortaokulu Takımları karşı karşıya geldiler.

Aykut Arslan antrenörlüğündeki Zübeydehanım Ortaokulu müsabakaya Yusuf, Ahmet Emin, Enes F., Mertcan, Ensar’dan (Kerem) oluşan kadro ile maça çıktı, Adapazarı İmam Hatip Ortaokulu Kudret Arıcı önderliğinde final maçında başarı aradı. Zübeydehanım Ortaokulu rakibini Ferhat’ın her iki yarıda attığı gollerle 2-0 yenerek şampiyon oldu.

Müsabakalar sonrasında şampiyon olan Zübeydehanım O.O. ekibine kupasını Milli Eğitim Şube Müdürü Alican Akdoğan,  2. Olan Adp.İ.H.O.O. takımına Okul Sporları il Temcilcisi Mehmet Akova, 3. olan Akkoç O.O. ekibine  Adp.İ.H.O.O.Müdürü Ömer Bayraktar,  4. olan Şehit Fatih Kemal Yarar O.O. ekibine ise Yenikent Spor Salonu Amiri İsmail Yılgın takdim etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!