FUTBOLUN KATİLLERİ YİNE GÖREVİNİ YAPTI!!!

featured

HAKEMLERDEN KINAMA !

Sakarya Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Pazar günü Arifiye Spor Kompleksinde oynanan ve Aşağı Kirazcaspor’un duraklama dakikalarında attığı 4. Gol sonrasında yardımcı hakem Alican Özen’in darp edilmesiyle bitimine 2 Dakika kala yarıda kalan Aşağı Kirazcaspor-Karasu Güvenspor 1. Amatör Küme müsabakası sonrasında Karasu Güvenspor’u oyuncuların yaptıkları darp olayı nedeniyle bir açıklama yaparak olayları bir kez daha kınadı. “Sezon başından bu yana meydana gelen bu tür olaylarla ilgili olarak kınama yapmaktan bıktık “ diyen Hakemler Derneği’nin  açıklamasında yetkililer göreve davet edildiler. Açıklama şöyle :

Daha kısa zaman önce yaşanılmış olan bir darp olayının etkisini üzerimizden atamadan dün AŞAGIKİRAZCASPOR – KARASUGÜVENSPOR arasında oynanan müsabakada KARASUGÜVENSPOR un oyuncu ve yöneticileri tarafından müsabakanın 92 . dakikasında İl hakemlerimizden Alican ÖZEN darp edilmiştir. Bu futbol terörünü alevlendiren çirkin davranışları yapan şahısları kınıyoruz !!!

Buradan Sakarya valisi Sayın Hüseyin Avni COŞ’ u Emniyet müdürümüz Sayın Osman BABADAĞ’ ı ,Sakarya Jandarma Alay komutanını, Futbol il temsilcisi Sayın Ali ARSLAN’ ı ve Amatör spor klüpleri başkanı Sayın Yaşar ZIMBA’ yı bu şiddeti durdurmaları için gereken önlemleri ve tedbirleri almalarını bekliyoruz. Bizlerin bir ailesi var , bizlerin bir annesi bir babası var. Ailelerimiz her müsabakaya gidişimizde tedirginler sıkıntılılar. Ne olmalı ; bir hakemin müsabakada darp olarak yaşamını yitirmesi mi gerekiyor??? Bu şiddetin devam etmesi sonucunda altından kalkılamayacak ağır sonuçların olacağını bizler farkındayız sizlerinde bunun farkına varmanızı bekliyoruz.

Şiddetin bu şekilde devam etmesi durumunda Futbolun Spor olmaktan çıktığı bir ortamda Hakemlik müessesini içini şiddet bürümüş şahıslara ezdirmeyeceğimizi tüm kamuoyuna bildiririz.

TFFHGD SAKARYA ŞUBESİ YÖNETİM KURULU

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!