Futbolda bazı pozisyonlar ‘gri pozisyon’dur / Video

featured

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında Sakaryaspor, deplasmanda Pendikspor ile karşılaştığı müsabakadan 3-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Sakaryaspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta,

“Geçen hafta, 12-13 maç sonra gol yemeyen bir Sakaryaspor vardı ve son son zamanlarda az gol yiyen bir takım vardı. 2 maçta minimum 4, alacağımız 6 puanı hesaplayıp devre arasına daha huzurlu bir ortamda çalışma amacıyla kazanmak için buraya geldik ama futbol böyle enteresan bir oyun, hesap yapamıyorsunuz. Bu hafta başında da biz göreve geldikten sonra belki de en coşkulu haftayı geçirdik antrenmanlarda. İstek, arzumuz çok iyidi antrenmanlarda ve bunları oyuncularımızla paylaştığımızda. Maçın başında yediğimiz iki golü gerçekten hiç kimse istemediği gibi kimse hesap da edemedi. Sonrasında 1 gol bulmamız aslında onların da paniklemesine neden oldu aslında. Pendikspor, saha içi ve dışı organizasyonlarda iyi bir kulüp. 2-1’den sonra paniklemesi ikinci yarıda önce beraberliği bulup sonrasında galip getirebileceğimiz noktaya inanmamızı sağladı. Devre arasında bunu da paylaştık oyuncularımızla ve ikinci yarıya 2 oyuncu değişikliğiyle başladık. Ama hesapta olmayan bir penaltı, klişe oldu. Maçın içinde ekibim de bana penaltı olmadığını söyledi. Gri pozisyonlar olabilir denilebilir maçtan önce ama bu öyle bir pozisyon değil. Biz daha iy olmalıydık ve daha iyi işler yapmalıyız. Sıkı çalışmalıyız. Cumartesi günü oynayacağımız son derece önemli. O maçı kazanıp ikinci yarıya daha sağlıklı başlamalı ve seri galibiyetlere bağlayan bir takım olmalıyız. Her şeyin üstesinden gelebilecek bir camiamız var”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!