FUTBOLCULARDAN ŞAMPİYONLUK SÖZÜ

Başkan İsmail Gürses, Başkanvekili Halit Evin ve Teknik Direktör Engin Korukır, Rüstemler Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında şampiyonluk mesajı vererek camiaya kenetlenme çağrısı yaptı

ŞANSSIZ BİR YENİLGİ

Sözlerine Maraş maçıyla başlayan Teknik Direktör Engin Korukır, “Son maçta oynanan futboldan dolayı takımıma teşekkür ediyorum. Kahramanmraş’ta hem oyun hem de mücadele olarak çok iyiydik. Tabi şanssız bir mağlubiyet aldık. Futbol skora göre konuşulduğu için eleştiriler olacaktır. Ama ağır ve hakaret içerikli eleştirilere karşıyız. Maraş maçında 8-9 pozisyon bulduk kalemizde ise sadece 2 pozisyon verdik. Bazen şans yanınızda olmuyor. Şanssız bir yenilgi aldık” dedi.

HATA HEPİMİZİN

Kaleci Ercüment Kafkasyalı’ya sahip çıkan Korukır, “Kalecimiz Ercüment’in tek başına yaptığı bir hata değil. Ortada bir hata varsa tüm ekip olarak yapmışızdır. Ercüment iki hafta önce penaltı kurtarmıştı. Bunu da kimse unutmasın. Bu mağlubiyetin sorumlusu Ercüment değil. Maçtan sonra o çocuk uyku uyumadı” dedi.

 

ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUZ

Sakaryaspor camiasını şampiyonluk yolunda kenetlenmeye davet eden Korukır, “Sakaryaspor’un desteği ihtiyacı var. Bu takım, 6’ncı da oldu, 8’nci de oldu. Ama sezon sonunda biz şampiyon olacağız. Planladığımız gibi oynuyoruz ancak planlamadığımız şekilde gol yiyoruz. Bu sezonun en kötü maçı Bandırmaspor maçıdır. Diğer maçlarımızda ise hep üretken bir takım olduk. Aktif bir oyun oynamaya çalıştık. Bu oyun anlayışımızdan vazgeçmeyeceğiz. Lig’de daha 10 maç var. Urfaspor maçı çok önemli. Beni sevmeyebilirsiniz ama Sakaryaspor’u herkes sevmek zorunda. Hafta sonuna kadar kenetlenmeliyiz. Sakaryalılara yakışan zor günde takımlarına destek vermektir. Biz inanıyoruz bu takım şampiyon olacak. Biz iyi bir takımız”  şeklinde konuştu.

HEDEFE ULAŞACAĞIZ

Başkanvekili Halit Evin ise yaptığı açıklamada “Burası büyük bir pazar. Sakarya’ya gelen takımlar bu atmosferde aslan kesiliyor. Adam kendini göstermek için performansının çok daha üzerine çıkıyor. Zaman zaman bunun zorluklarını da takım olarak çekiyoruz. İyi bir takımız. Önümüzde 10 maç var. Ve taraftarımızın desteğiyle, sezon sonunda hedefe ulaşacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

FUTBOLCULARDAN ŞAMPİYONLUK SÖZÜ

Sakaryaspor, şampiyonluk yarışında bu hafta Şanlıurfaspor karşısında önemli bir sınav verecek. Urfa maçıyla yeni bir sayfa açmak isteyen yeşil-siyahlılar tek yürek oldu. Urfa maçı hazırlıklarına başlayan Sakaryaspor’da antrenman öncesinde “Şampiyon olacağız” sesleri yükseldi. Saha ortasında oyuncularla görüşen Başkan İsmail Gürses “Biz bitti demeden bitmeyecek. Bu takım şampiyon olacak. Biz şehre söz verdik, sizlerde bize söz verdiniz. Şimdi bir kez daha soruyorum; Bu takım şampiyon olacak mı?” dedi. Yeşil-Siyahlı futbolcular hep birlikte şampiyon olacaklarını söyleyerek bir kez daha şampiyonluk için söz verdi.    

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!