FUTBOL OKULU PROJESİ İÇİN BİRARAYA GELDİLER

FUTBOL OKULU PROJESİ İÇİN BİRARAYA GELDİLER

Sakaryaspor’da altyapı adımları hayata geçiyor. Kulübün büyük önem verdiği proje olan ve büyük destek gören futbol okulları projesi için spor adamları Rüstemler Tesislerinde bir araya geldi.

Sakaryasporumuzun futbol okullarının geleceğine yatırım yapmak amacıyla sporun paydaşları ile ilgili görüşme gerçekleştirdik. Paydaşlarımız olan Sakaryasporumuz adına; Serkan KOCASAKAL, Şaban YILDIRIM, Semih ÇİFTÇİ, Talip TOPRAK, Uğur ALEMDAR, Onur ÇAKIR; Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Uygar LAHNA; Sakarya ASKF Başkanı Yaşar ZIMBA ve Sakarya Futbol İl Temsilcisi Tezcan DEMİR; Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat MİRZEOĞLU ve Öğretim Görevlileri Prof. Dr. Ertuğrul GELEN, Doç. Dr. Murat ÇİLLİ, Dr. Öğr. Üyesi Adem ERBAY; TFF Bölge Müdürü Ferruh SEZGİN ve TFF Bölge Antrenörü Serhat SÜTLÜ; TÜFAD Sakarya Şubesi Başkanı Tamer İLAÇAN; Sakarya İl Milli Eğitim Şube Koordinatörü İlhan SÜTLÜ ve Şube Müdürü Ercan DEMİRCİ’ye değerli bilgileri ve katılımları için teşekkür ederiz. Her şey Sakarya’nın geleceği için…

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!