Futbol Hakem Kursu bitti

featured

Kurs bitti

Sakarya’ya yeni Futbol hakemleri kazandırmak adına açılan hakem kursu geride kalan pazar günü saha içi denemeleri sonrası sonuçlandı. 93 kişinin katıldığı kursun bitim gününde eksik vardı. 13 Kursiyer hakemin katılmadığı 80 kişi ile sonuçlanan saha çalışmaları İHK Başkanı Ahmet Kemiksizoğlu, hakem atama sorumlusu Mükremin Uzer ve idman sorumlusu Emrullah Şahan kursun son günü Arif iyedeki saha çalışmalarını yakından izlediler. Saha içi hakem yönetimlerine tecrübeli hakem Engin Bıçak yardımcı olurken , kursun eğitmeni İHK üyesi ve eğitimci İsmail Demirtaş ta saha içi hakem yardımcı hakem işbirliği ve yardımcı hakemlerin bayrak kullanımlarını yakından takip etti. Yeni hakemlerin , hakemlik için ter döktüğü günde Sakarya’nın TFF 1 lig hakemi Atilla karaoğlan ile Bölgesel orta hakem klasmanının tecrübeli ismi Levent Gümüşdere de Arifiyede genç hakem adaylarını takibe aldılar.

TOP MHK DE

9 Günlük   Aday Hakem kursunun bitiminden sonra İHK Başkanı Ahmet kemiksizoğlu bu konuda şunları söyledi. Sakarya hakemliğine yeni güç ve de yeni isimler katmak adına açılan Aday Hakem kursu bitti diyen Ahmet kemiksizolu 93 adaydan 80 kişinin geldiği bitiş gününde pörsütür tamamlandı. Şimdi top MHK . Biz elimizdeki hakem dosyalarını MHK ye gönderip oradan gelecek yanıta göre bu hakemleri saha içi resmi denemelere tutacağız. İHK Başkanı Kemiksizolu son gün kursa katılmayan 13 Aday hakemin içinde mazeretlerini dinledikten sonra karar vereceklerini belirtti.

5Aday hakemler son gün İHK nin idman sorumlu üyesi Emrullah Şahan’la berabere resim verdiler

sakaryanın TFF 1 lig hakemi Atilla Karaoğlan, Bölgesel lig hakemi Levent Gümüşderede aday hakem kursunun son günü saha çalışmalarını izledi.

4  Kursiyer hakemlere bayrak çalışmamsıda gösterildi

hakem kursunun bitiş gününde İHK Başkanı Kurs eğitimcisi İHK üyesi İsmail Demirtaş  son günde saha içi ve bayrak çalışmalarını yakından izlediler

Aday hakemlere saha içi çalışmalarda deneyimli Bölge hakemi Engin Bıçak yardımcı oldu

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!