fırtına  gençlerle yola devam

fırtına  gençlerle yola devam

 

Karapürçek temsilcisi   1. Amatör Lig ekiplerinden Fırtına Gençler Birliği spor  bu sezon gençlerin ağırlıklı olduğu bir A takımla mücadele edecek.

2008  yılında kurulan Fırtına Gençler birliği spor  ekibinin başkanı Ali İhsan Tarım , büyük fedakarlıklar yaparak kulübü ayakta tutup gençlere hizmet verdiklerini belirterek şöyle konuştu: “Bizim amacımız gençlerimize sporu sevdirebilmek, sokaktaki gençlerimize yardımcı olmak. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak, kurtarmak için mücadele vermekteyiz. Antrenörümüz  Cafer Özden büyük fedakarlıklar yaparak takımımızın başında sahaya çıkmakta. Geçen seneki  küme düşmekten zor anda  kurtardık bu yıl yönetim kurulu olarak karar aldık genç takım kadrosu ağırlıklı olarak bu sezon 1. Amatör’de mücadele etmekteyiz. Zor şartlar bizi bu zevkli görevimizden çeviremez. Amacımız spora ve gençliğe hizmettir bizlerin yanımızda olan destek sağlayan Karapürçek belediye başkanımız sayın Orhan Yıldırım teşekkür ediyorum başkanımız olmasa sahaya çıkamayız dedi

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!