Finalin adı Sakaryaspor-Bodrumspor

featured

Trendyol 1.Lig’de play-off yarı final heyecanı bugün oynanan rövanş maçının ardından tamamlandı. Sakaryaspor’un play-off finalindeki rakibi ise Bodrumspor oldu.

Eyüpspor ve Göztepe’nin ardından Süper Lig’e çıkacak üçüncü takım 30 Mayıs’da oynanacak olan play-off final müsabakasının ardından belli olacak. Ligi üçüncü bitiren temsilcimiz Sakaryaspor, doğrudan finale yükselirken Çorumspor, Kocaelispor, Boluspor ve Bodrumspor play-0ff mücadelesi vermişti. Çorumspor, Kocaelispor elerken Bodrumspor’da Boluspor’u eleyerek yarı finale çıktı.

STAT DEĞİŞECEK Mİ ?

Çorum’da oynanan yarı final ilk maçı iki takımın karşılıklı golleri ile 1-1 eşitlikle biterken rövanş maçı dün Bodrum’da oynandı.Normal süresi 0-0 eşitlikle biten müsabakada uzatma sürelerine gidilirken uzatma dakikalarında da sonuç değişmedi.Penaltı atışlarının ardından Bodrumspor rakibini 5-4 mağlup edip adını finale yazdırarak Sakaryaspor’un rakibi oldu. Final müsabakasının daha önce Adana’da oynanacağı açıklanırken yeşil siyahlı kulüp rakibin belli olmasının ardından TFF ile görüşerek final müsabakasının İstanbul Olimpiyat Stadı’na alınmasını talep edecek.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!