Fileye Hendek damgası

featured

Fileye Hendek damgası

Liselerarası Gençler Voleybol İl Birinciliği sona erdi. Kızlarda ve erkeklerde Hendek ilçesi ekipleri şampiyon oldu.

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Biriminin düzenlemiş olduğu Genç Erkekle r B Kategorisi Voleybol İl Birinciliği müsabakaları sona erdi. Lütfü Yaman Spor Salonunda oynanan müsabakalar sonrasında Hendek Anadolu Lisesi , Fatih E. MTAL. takımını 2-0 yenerek şampiyon oldu. Pamukova Anadolu Lisesi, Sakarya Anadolu Lisesini 21 yenerek il üçüncüsü oldu.

Genç Erkeklerde şampiyon olan Hendek Anadolu Lisesi takımına kupasını Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel takdim etti. İkinci Fatih MTAL. takımına Spor Şube Müdürü Selim Şahin, üçüncü olan Pamukova And.Lisesine Okul Sporları İl Temsilcisi Mehmet Akova, dördüncü olan Sakarya Anadolu Lisesine ise Okul Sporları İl Tertip Kurulu Üyesi İlhan Sütlü verdi.

Lütfü Yaman Spor Salonunda oynana Genç Kızlar B Kategorisi Voleybol müsabakalarında , Hendek Yenimahalle MTAL. takımı Şampiyon Arifiye temsilcisini 2-0 yenerek şampiyon oldu. Müsabakalar sonunda Ali Dilmen And. Lisesi ikinci, Ferizli MTAL. üçüncü, Arifiye MTAL ise dördüncü oldu. İlk dördü giren takımlar müsabakalar sonrasında ödüllerine kavuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!