Filede Yıldızlar Geçidi

featured

Filede Yıldızlar Geçidi

Erkeklerde  Söğütlü Akarca Türk-Fransız Kardeşlik Ortaokulu, Kızlarda ise Zübeydehanım Ortaokulu şampiyon oldu.

Yıldızlar Voleybol İl Birinciliği sona erdi. Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları birimince düzenlenen Yıldızlar (Kız-Erkek) Voleybol İl Birinciliği nefesleri kesti.

Atatürk Spor Salonunda oynanan Yıldızlar Voleybol İl birinciliği final müsabakaları ile sona erdi.  Yıldız kızlarda şampiyon olan Zübeydehanım Ortaokuluna ödüllerini Adapazarı İlçe Müdürü Yavuz Çangır ve Atatürk Spor Salonu Amiri Uygar Lahna, 2. olan Hendek Şehit Mahmutbey Ortaokuluna Voleybol İl Temsilcisi Mehmet Akova ve Voleybol Hakemleri Derneği Başkanı  Mehmet Ürkmez ,  3. olan Duri Bayar O.O.’na ise ödüllerini Hendek Şehit Mahmutbey O.Okul  Müdürü Recep Yazıcı takdim etti.

Yıldız erkeklerde ise Söğütlü Akarca Türk-Fransız Kardeşlik Ortaokulu şampiyon , İstiklal O.O. 2.,  Sabihahanım Ortaokulu 3., Sait Faik Abasıyanık O.O. 4. Oldu.

Erkeklerde şampiyon Söğütlü Akarca Türk Fransız Kardeşlik Ortaokulu’na kupasını Söğütlü İlçe Spor Müdürü Özgür Aygün verdi.  2nci olan İstiklal Ortaokuluna ödüllerini Voleybol İl Temsilcisi Mehmet Akova, , 3. Olan   Sabihahanım Ortaokuluna ödüllerini Voleybol Hakemleri Derneği Başkanı  Mehmet Ürkmez  verirken, 4. olan S.F.Abasıyanık O.O. ödüllerini İhsan Duruk takdim etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!